Digidexo.com

Dietary Endringer i menneskets kosthold for å eliminere kolitt

Kolitt er den medisinske betegnelsen som brukes for å beskrive en betent tykktarm. En betent tykktarm kan være forårsaket av mange ting, men er ofte forårsaket av dårlige kost valg. Endringer i kostholdet kan være i stand til å redusere, eller eliminere, kolitt i visse tilfeller.

Unngå rødt kjøtt

Selv rødt kjøtt er en kilde for protein i en normal daglig diett, det er også kilden for fett og andre elementer som kan gjøre kolitt verre. Derfor bør rødt kjøtt begrenses eller elimineres helt fra kostholdet ditt for å behandle kolitt gjennom kosten betyr. Protein kan settes tilbake i kostholdet ditt gjennom andre mat kilder eller kosttilskudd.

Et rent vegansk kosthold

Healthcastle Nutrition rapporterer at den beste dietten for dem som lider av kolitt er et rent vegansk kosthold. Et vegansk kosthold består av bare rå frukt og grønnsaker. Grønnsaker kan også dampet hvis ønskelig. Noen grønnsaker som bør unngås inkludere disse i kål familien som brokkoli, blomkål, rosenkål, linser og kål. Disse grønnsakene bør unngås fordi de er kjent for å produsere gass. Opphoping av gass kan faktisk føre kolitt å forverres og bli mer smertefullt hos personer som lider av denne tilstanden.

Flytende Forbruk

De med kolitt bør også sørge for å konsumere den daglige anbefalte mengden vann hver dag. Dette bidrar til å hindre forstoppelse, som i sin tur bidrar til å helbrede naturlig kolitt symptomer. De som er laktoseintolerante bør være sikker på å unngå å drikke eller spise noen melkeprodukter for å unngå irriterende kolitt forhold. Også de som lider av kolitt bør forsøke å unngå koffein og drikke med visse typer sukker i dem. Alkohol er en annen drikk som bør begrenses eller elimineres fra kostholdet av kolitt lider for å hjelpe naturlig helbrede symptomer gjennom endringer i kostholdet.