Digidexo.com

Hvordan behandle Ørevoks Blokkering

Earwax blokkering er forårsaket av ørevoks som bygger seg opp og blokkerer den ytre øregang. Noen mennesker aldri oppleve ørevoks buildup, mens andre håndtere det på en nesten månedlig basis.
De vanligste tegn eller symptomer på en ørevoks blokkering, også kjent som ørevoks else, er øresmerter, nedsatt hørsel, øresus, og for noen, en følelse som du er iført en ørepropp.
De fleste tilfeller av ørevoks blokkering ikke forårsake ekstremt ubehag, men noen smerte kan ofte bli løst ved bruk av paracetamol.
Lære å behandle en ørevoks blokkering vil holde ørene sunt og bidra til å forhindre hørselstap.

Hvordan behandle Ørevoks Blokkering

•  Kjøp en boks med ørevoks oppmykning øredråper på ditt lokale apotek. Les bruksanvisningen før du bruker produktet. De er generelt veldig lett å følge, men lese dem gjennom en gang før du begynner behandlingsprosessen, fordi det vil være vanskelig å stoppe halvveis gjennom å lese instruksjonene.

Legg deg ned eller bøye hodet, med den blokkerte øret pekte oppover, mot taket. Hvis du kan få noen til å hjelpe deg, få ham eller henne dra forsiktig i øret opp og tilbake for å hjelpe utsette øregangen. Hvis du gjør dette selv, holde øredråper i din dominerende hånd og manipulere øret selv. Hvis du vil, kan du prøve å gjøre dette mens du ser i medisinskapet speil, men gjør det ofte forvirrer noen individer.

Sakte presse riktig antall dråper at instruksen krever inn i ørekanalen. Du kan lett føle hver dråpe som den lander i øret. Prøv å holde hodet på skrå i ca 15 eller 20 minutter, slik at øredråper å arbeide uten å kjøre ut av øret. Noen individer også bruke et stykke av bomull for å holde eardrops i øregangen.

Sitt opp sakte, og lene den berørte øret nedover. Fjern bomullsdott, hvis brukt. Fyll en plast bolle med varmt (ikke varmt) vann og tar gummi pære sprøyten, fyll den med varmt vann.

Klem forsiktig på varmt vann inn i øregangen. Gjør dette flere ganger til øret føles som den er koblet fra. Gjenta prosessen om nødvendig.

Hint

  • Du må aldri stikke noe inn i øret for å prøve og hente en klump ørevoks. Du kan skyve ørevoks dypere inn i øregangen som kan skade trommehinnen.
  • Hvis ørevoks blokkering synes ikke bedret seg, planlegge et besøk med legen din slik at han eller hun kan bruke spesialverktøy for å fjerne ørevoks.