Digidexo.com

All Natural sukker erstattere Liste

All Natural sukker erstattere Liste


Alle elsker den søte smaken av sukker, men de ekstra kaloriene og metabolske effekter la noen forbrukere på jakt etter sukker erstatter. For år, forbrukerne avhengige av sukker erstatter, slik som sakkarin, aspartam og sukralose, men de siste årene en trend har dukket opp mot alle naturlige sukker erstatter, spesielt etter Drs. Soffritti og Lim publiserte studier i European Journal of Oncology og tidsskriftet Cancer Epidemiology, Biomarkers and Prevention som hevdet behandlet sukker erstatter forårsaket kreft eller hjerneskade.

Stevia

Avledet fra blad av den stevia anlegget, stevia er tilgjengelig som en flytende sirup eller som et krystallinsk hvitt pulver. Forbrukerne kan finne stevia i helsekostbutikker, organiske markeder og i bearbeidet merkevarer. Søramerikanske innfødte stammene har brukt stevia blad i århundrer. Selv om det er 300 ganger søtere enn sukker, har det praktisk talt ingen effekt på blodsukkernivået, noe som gjør det til et attraktivt alternativ for diabetikere eller folk på lav-karbohydrat dietter.

Agave

Nektar fra agave-anlegget er en annen god naturlig sukker erstatning. Tilgjengelig som en væske og selges i helsekostbutikker, er agave nektar søtere enn sukker. Som stevia, betyr agave ikke påvirker blodsukkernivået; i motsetning til stevia, det gjør pakke en kalori slag: agave faktisk har mer kalorier enn sukker. Ernæringseksperter foreslår at fordi det er søtere enn sukker Kosten vil bruke mindre av det.

Single-Blossom Honey

En annen naturlig sukker erstatning er honning som kommer fra en enkelt blomst blomstre, for eksempel appelsinblomst honning eller rødkløver honning. Som agave, betyr single-blomst honning ikke påvirker blodsukkeret, men det er høy i kalorier og karbohydrater. Forbrukerne telle kalorier eller opprettholde en lav-karbohydrat diett vil ønske å bruke single-blomst honning måte, hvis i det hele tatt. Single-blomst honning er tilgjengelig på helsekostbutikker, organiske markeder, bondens marked, supermarkeder og dagligvarebutikker.

Xylitol

Xylitol er kategorisert som et naturlig sukker erstatning ettersom det kommer fra naturlige kilder, og kroppen produserer sukkeralkoholer som xylitol naturlig når det syntetiserer sukker. Xylitol er noen ganger referert til som bjørk sukker fordi produsentene trekke det fra bjørketrær samt bær, sopp og mais. Imidlertid er xylitol ikke tilgjengelig som et tilsetningsstoff som stevia, honning eller agave. Matprodusenter og prosessorer legge xylitol til matvarer som tyggegummi, mints og noen bakevarer. Som stevia, agave og honning, har xylitol liten eller ingen effekt på blodsukkernivået; sin eneste ulempen er at overskudd av det vil føre til en urolig mage.