Digidexo.com

FDA godkjent Kolon Rensing

Kolon rensing er en stadig mer populær praksis. Den brukes til å bidra til å avgifte kroppen og hoppe starte vekttap. Den kan også brukes som periodisk terapi for noen sykdommer. Men ikke alle former for kolon rensing er trygge. Noen kan være mer skadelig enn den tilstanden de behandler. Det er viktig å vite hva praksis i kolon rensing er virkelig fordelaktig og godkjent av Food and Drug Administration (FDA). Ved å praktisere kolon rensing, folk skylle giftstoffer rett ut av deres system og resultatene inkluderer en økning i energi og en generell følelse av velvære.

Medisinske prosedyrer

Kolon rensing er vanligvis utføres før store medisinske prosedyrer som vil påvirke tykktarmen. Den mest brukte metoden er et klyster. I denne fremgangsmåten, blir en liten mengde vann inn i endetarmen gjennom et rør som er satt inn. Dette vann spyler ut avføring, slik at tarmen er tom. Kolon rensing utføres før en større operasjon på tykktarmen, og også før studier som røntgenstråler i tarmkanalen som krever bruk av kontrast.

Profesjonelle colon hydroterapi enheter (klasse II) bruker sanitære, engangsmunnstykker for å gi et alternativ til klyster og noen er regulert av FDA. FDA anbefaler "å sjekke med legen din før du kjøper en medisinsk enhet eller før du skaffer tjenester."

Popularitet

De siste årene har populariteten til hjemmet kolon rensing steget. Selskaper som fremmer denne praksisen kreve sine produkter hjelper avgifte personens system og også hjelpe miste vekt. Tanken på vekttap er en av de viktigste grunnene til denne praksisen har blitt så populært. Flere selskaper har utviklet kolon rensing produkter laget av alle slags kombinasjoner av urter og andre stoffer. Disse produktene kommer som tabletter eller kapsler skal tas oralt, eller som klyster-lignende løsninger som skal administreres gjennom endetarmen. For best resultat, de anbefales å brukes på en "vanlig" basis.

Ingen FDA Endorsement

Til dags dato er det ingen over-the-counter kolon rensing produkt som har fått godkjenning fra FDA. Dette er delvis fordi disse produktene ikke har noen gyldige vitenskapelige studier som beviser deres fordeler og sikkerheten sin prosedyre. Det er også på grunn av mangel på medisinsk godkjennelse av disse metodene. Imidlertid er de fleste, om ikke alle, bedrifter for slike produkter fast oppgi kolon rensing systemet er trygt og fordelaktig. De markedsfører produktet som en kur for alle plager og en booster for raskere vekttap. De kan også fremme deres systemer så lett å bruke og praktisk, samt billig.

FDA klassifiserer colonic vanningsanlegg som klasse III enheter. Dette betyr at de ikke kan markedsføres lovlig unntak for medisinske formål (for eksempel før en radiologisk eller endoskopisk undersøkelse, kirurgi, etc.). Ingen system er godkjent for rutinemessig kolon rensing eller for å fremme ens generelle velvære, selv om noen av deres ingredienser har blitt godkjent av FDA for andre bruksområder.