Digidexo.com

Hva er noen helsemessige spørsmål om Fast Foods?

Det økende antall overvektige er en av de store samfunnsmessige bekymringer i USA. Hurtigmat spiller en stor rolle. Det er knyttet til fedme og andre helseproblemer, delvis på grunn av de store porsjonsstørrelser, høyt kalori-og fettinnhold og dens kobling til stillesittende livsstil.

Fettinnhold

Kjøtt med høyt fettinnhold, transport og mettet fett er brukt i fast food fordi de er billigere, og større porsjonsstørrelser blir mer økonomisk for kundene.

Mangel på ernæring

Hurtigmat ikke ofte inneholder mange matvaregrupper, inkludert grønnsaker, frukt og helkorn. Maten er tilberedt i svært mettet olje, og oljen blir gjenbrukt, og skaper en grobunn for bakterier.

Heart Health

De fleste rask mat er stekt eller inneholder høye nivåer av fett og olje, noe som øker risikoen for hjertesykdom. Siden mange har stillesittende livsstil, de som spiser høy-fett måltider opp i vekt, noe som øker arbeidsbelastningen på hjertet.

Mat Forurensning

Mange ingredienser som brukes i fast-food måltider inneholde forurensninger inkludert avføring; slakterier er overbelastet med dyr, noe som øker sjansene for forurensning.

Sykdom

Noen helsemessige problemer om fast food inkluderer fedme-relaterte sykdommer forbundet med vektøkning. Type 2 diabetes, søvnapné, polycystisk ovariesyndrom, hjertesykdom og dyslipidemi er bare noen av de plager forbundet med fast food og fedme.