Digidexo.com

Hvordan velge Objektiver for Glasses

Hvordan velge Objektiver for Glasses


Velge linser for briller vil variere for hver person. De riktige linser avhenger nødvendig synskorreksjon, dine ansiktstrekk og livsstil. Det er viktig å ta alle faktorer i betraktning slik at linsene vil vare lenge og gi den nødvendige synsjusteringer. Med så mange forskjellige typer objektiver tilgjengelig og den høye kostnaden av reseptbelagte linser, er det viktig å velge den beste optikken for dine behov. Med den nylige fremskritt i normative objektiver er det mange alternativer å undersøke.

Hvordan velge Objektiver for Glasses

•  Besøk en optiker for å teste din visjon og bestemme den nødvendige synskorreksjon at øynene dine trenger. For personer som er både nær og langsynt, er bifokale nødvendig. Et individ som er like nærsynt vil trenge linser for å være i stand til å se langt unna. I tillegg vil personer med astigmatisms krever visse formet linser. Den optikeren vil gi synskorreksjon informasjon i form av en linse resept.

Listen ut i hvilke situasjoner du pleier å bruke brillene dine. De individene som bruker briller hele tiden vil ønske å ha objektiver med en rekke belegg som anti-tåke, ripesikker, anti-reflekterende og UV-behandlede linser. Disse belegg forbedre din visjon og holdbarhet av linsene.

Besøk en optiker for å se om vekten av ulike objektiver. Personer som har et stort resept kan finne at vanlige linser er veldig tung. Vekten av linsene kan forårsake hodepine. Høy indeks linser er laget av spesiell høy indeks materiale som produserer lettere og tynnere linser.

Bestem om du ønsker å få et par av reseptbelagte solbriller og vanlige briller. Hvis du bruker reseptbelagte solbriller ofte så skiftende glass kan være et alternativ. Skiftende glass blir mørkere i lyse situasjoner og lettere når innendørs. Derfor vil du ikke trenger å kjøpe en ekstra par normative solbriller.

Sammenlign kostnadene for de ulike objektiver du er interessert i. Objektiver kan være dyrt, og de ​​fleste forsikringer vil dekke kostnadene for linsene, hvis ikke rammene. Hvis du betaler for linsene selv da må du kanskje holde seg innenfor et budsjett. Bestem hvilke alternativer som er nødvendig og hva du har råd til.