Digidexo.com

Hvordan å finne min Pupillary Avstand

Hvordan å finne min Pupillary Avstand


Pupillary avstand er måling av avstanden mellom elevene som målt i millimeter. Denne målingen er viktig for dimensjonering rammene av brillene dine. Hvis linsene er utenfor sentrum vil de ikke direkte lys inn i øyet, noe som resulterer i synsforstyrrelser eller hodepine. Måle pupillen avstand nøyaktig vil sikre at brillene passer ansiktet ditt riktig, så verve en venn hjelpe deg med målingen kan hjelpe. Å gjøre flere målinger og beregne et gjennomsnitt av resultatene vil sikre en gyldig pupilleavstanden avstandsmåling.

Hvordan å finne min Pupillary Avstand

•  Stå foran et speil nær nok til at du vil være i stand til å nøyaktig lese millimeter måling på målebånd eller linjal. Hold tape parallelt med bakken og hold kanten rett under midten av høyre elev. Hold øynene fokusert foran deg og bruke sidesynet for å markere dine målinger.

To fingre på skjermen, på det punktet på båndet eller linjal hvor midten av venstre elev faller. Hold målebåndet eller linjal så stødig som mulig mens du måler. Markere stedet med en blyant og ta målingen. Mål pupillavstandsjustering to eller tre ganger, innspilling hver måling i millimeter som du går.

Legg til alle dine pupillary avstandsmålinger. Dele denne summen med det totale antall målinger du gjort for å bestemme den gjennomsnittlige pupillary avstand. Dette vil være den mest nøyaktig måling av pupillen avstand uten å gå til en optiker for en offisiell måling.