Digidexo.com

Hvordan lage et hjerte-sunn dagligvare List

Hvordan lage et hjerte-sunn dagligvare List


Et hjerte-sunt kosthold består av mat lavt kolesterol og mettet fett, og fullpakket med antioksidanter og omega-3 fettsyrer. I tillegg til å trene, ikke røyke og redusere stress, gjøre smarte matutvalg er en utmerket måte å holde hjertet sterkt og sunt.

Hvordan lage et hjerte-sunn dagligvare List

•  Legg blåbær til toppen av din produserer listen. Denne frukten er en kjent sykdom-bekjempelse mat fordi blåbær inneholder antioksidanter og er lastet med fiber og vitamin C.

Velg laks når du planlegger kjøtt og fisk kjøp. Laks er en utmerket kilde til protein og inneholder hjerte-sunt omega-3 fettsyrer.

planlegger å kjøpe mat rik på soyaprotein, inkludert edamame, soya nøtter og tofu. Soyaprotein skryte hjerte-sunt fiber, vitaminer og mineraler, og kan redusere LDL, eller "dårlig" kolesterol, noe som reduserer risikoen for å utvikle hjerte-og karsykdommer.

Lag en frokost liste som inneholder havregryn. Havre i havregryn er hele korn, som er et utmerket og hjerte-sunn kilde til vitaminer, mineraler og fiber, som senker kolesterolet.

Velg spinat som topper blant dine grønne innkjøp. Spinat er spekket med vitaminer og mineraler, deriblant folat og jern, som bekjempe hjertesykdommer og beskytte synet ditt.

Forbered en handleliste som inneholder mandler, som inneholder vitamin E, magnesium, fiber og hjerte-sunt flerumettet fett.

Hint

  • The American Heart Association anbefaler å spise laks og andre omega-3 rik mat minst to ganger i uken.
  • I tillegg til sine hjerte-sunn fordeler, hjelper havregryn også til å regulere fordøyelsen og kan bidra til å forhindre visse kreftformer.
  • Søtpoteter, rød paprika, gulrøtter, tunfisk, bønner, mørk sjokolade og rødvin er også flotte hjerte-sunn mat for å legge til din handleliste.