Digidexo.com

Hvordan du avbryter en Curves kontrakt

Hvordan du avbryter en Curves kontrakt


Kurver, en krets gym for kvinner, og tilbyr en årlig kontrakt for medlemskap for de som ønsker å bruke mindre penger enn de ville ved å betale på en måned-til-måned basis. Mange kvinner velger den årlige kontrakten fullt villig til å forplikte seg til en ettåring varighet av medlemskontingent. En fordel å signere en årlig kontrakt er at du vil motta et honorar som er billigere enn hvis du har valgt for måned til måned, ingen kontrakt alternativ. Likevel, noen ganger uforutsette omstendigheter oppstår favorisering kansellering av kontrakten før 12 måneders perioden er utløpt. Den enkle som du kan avbestille din Curves kontrakten vil delvis avhenge av politikken til franchise der du startet medlemskap.

Hvordan du avbryter en Curves kontrakt

•  Komponer et brev til lederen på Curves stedet der du startet ditt medlemskap. Inneholde dato for brevet, den datoen du ble med Curves, og en begrunnelse for ønsket en kansellering av medlemskapet ditt. Signere brevet.

Ta brev til Curves plassering og be om å få snakke med sjefen. Forklar at du ønsker å avbryte årlig kontrakt og gi henne brevet.

Betal eventuelle resulterende kostnader fra kansellere kontrakten tidlig. Disse avgiftene kan være opp til $ 50,00 som det er den maksimale belastning. Avhengig av omstendighetene, kan lederen av klubben velger å ikke belaste deg noen form for kansellering. Vær oppmerksom på at din oppsigelse ikke kan få virkning for opptil sju uker etter din forespørsel. Kurver prinsipper innebærer at du gir minst 30 dagers varsel om oppsigelse før neste månedlige betalingen. Så, hvis betalingen er utarbeidet den 1. juni, og du trenger ikke varsle sjefen til 3. juni at du vil avbryte, må du betale den månedlige avgiften for juli og ditt medlemskap vil ikke være effektivt kansellert i august.

Ta kontakt med banken din hvis du deltar i bank utkast betalinger, etter den siste nødvendige bankremisse er tatt fra kontoen din og informere dem om å ikke lenger akseptere bankremisser fra Curves.

Hint

  • Individuelle Curves franchising kan eller ikke kan kreve et avbestillingsgebyr på $ 10.00 for hver måned medlemskapet har vært i kraft, avhengig av dine spesifikke omstendigheter, men de forbeholder seg retten til å gjøre det. Når du signerer kontrakten du samtykker i å oppfylle vilkårene i kontrakten og betale avbestillingsgebyr klubben finner hensiktsmessig innenfor deres erklærte politikk. $ 10.00 er det ekstra beløp per måned du ville ha betalt hvis du hadde bestemt seg for å bruke tjenestene til klubben uten å binde seg til en årlig kontrakt. En fordel med å binde seg til en årlig kontrakt er å spare penger. Derfor, hvis du ikke oppfyller vilkårene i årlig kontrakt du samtykket til og signert, forbeholder Curves rett til å samle $ 10.00 for hver måned du brukte klubben tjenester.
  • Hvis du bestemmer deg for å sende forespørselen om kansellering i stedet for hånd-levere det, sende det rekommandert post og følge opp med en samtale for å sørge for at brevet ble mottatt av ditt medlemskap sentrum.
  • Noen klubber kan kreve at du kommer inn i klubben og signere en avbestillingsskjema for at medlemskapet skal annulleres. Andre kanskje ikke. Sjekk med lederen av klubben din.