Digidexo.com

Slik Spot effektivt for benkpress

Slik Spot effektivt for benkpress


Riktig spotting teknikk mens hjelpe noen utfører benkpress er viktig av mange grunner. Først og fremst er løfterens sikkerhet av største betydning. Enten gjør at løfteren er i stand til å håndtere motstanden blir brukt til å sørge for den er i stand til å re-rack baren etter å ha fullført settet, er skaden en vektet bar kan forårsake ikke en spøk, spesielt med tanke på plassering av bar direkte over løfterens hals og bryst. I tillegg å være der for å hjelpe fullføre settet kan gjøre en forskjell i løfterens evne til å oppnå de målene setter for bruk av denne øvelsen.

Slik Spot effektivt for benkpress

•  Start med å plassere deg selv på forsiden av benken, bak baren rack.

Gjør et sted inspeksjon av utstyr for å sikre at sikkerhetsprotokoller for øvelsen er på plass. Sørg for at vekten er lik på hver side av baren og baren er i en passende høyde for løfteren. Til slutt, sørg sikkerhetslåser er på plass på hver side av barbell å sikre at ingen vekt kan falle av.

•  Kommuniser med løfteren å vite hvor mange repetisjoner de arbeider mot og finne ut om løfteren trenger et løft av stativet.

Hvis løfteren trenger hjelp til å løfte baren av rack. plassere hendene på innsiden av løftere hender i et vekslende grep, en håndflaten opp og den andre ned. På løfterens teller til tre, bidra til å løfte baren av rack og la gå av baren.

Som løfteren senker stangen mot brystet hans, plasserer hendene under baren, uten å røre den, for å sikre at løfteren er i stand til å fullføre øvelsen repetisjoner.

som bar senker og går tilbake til startposisjon, holde hendene på plass, etter bar i begge retninger, nedover og tilbake oppover til startposisjon.

Når løfteren har fullført riktig antall repetisjoner, hjelpe dem å re-rack baren ved å ta tak i vektstang og flytte den på stativer for å fullføre øvelsen. For å sikre den generelle gjennomføringen av øvelsen, bør hendene være de siste til å ta på baren.

Hint

  • Vær spesielt oppmerksom på øvelsen og lifter. Ikke la din oppmerksomhet til å vandre eller en ulykke kan oppstå hvis løfteren har problemer med å utføre øvelsen.
  • Hvis løfteren løfter ekstremt tung vekt, utover dine evner, har to andre spotters hjelpe deg, ved å fange opp i hver ende av vektstang, for å ivareta sikkerheten for øvelsen.
  • Hvis bistå løfteren med vekten, må du bruke bena til å løfte vekten eller du risikerer å sette unødvendig belastning på korsryggen.