Digidexo.com

Mage & Magen Øvelser

Mage & Magen Øvelser


Belly fett er en slu lovbryteren, sakte å feste seg til midsection av menn og kvinner uten varsel. Overflødig magefett øker risikoen for diabetes, kreft og hjerte-og karsykdommer, ifølge forskning fra Mayo Clinic. Med hardt arbeid og dedikasjon til trening, kan buk fett smelte bort. Gjentatte mageøvelser styrke kjernemuskulaturen for å brenne magen fett for godt.

Hanging Leg Raise

Den hengende leg raise er en abdominal øvelse beskrevet av menns helse magazine. Denne øvelsen styrker kjernemuskulaturen. Henge fra en chin-up bar og deretter heve knærne opp til brystet. Heve bena til brystet krever bruk av nedre ryggmuskulaturen, hip flexors og lår, i henhold til menns helse. Magemusklene også kontrakt som bena er sluppet tilbake til hengende posisjon. Henge fra baren i 30 sekunder, to til tre ganger i uken i seks uker og se harde abs utvikle.

Bekken Crunch

Stabiliteten ball bekken knase er en av kvinner Health Magazine skritt til six-pack abs. Utfør denne magen øvelsen ved å ligge med billedsiden opp på en stabilitet treningsball. Med føttene sammen på gulvet, hold en medisinball mot brystet. Skuldrene kommer av stabilitet ball som du knase magen. Løft deretter medisin ball mot taket. Denne øvelsen fungerer ikke bare magen, men brystet, hofter og setemuskler. Kvinners helse magasinet foreslår å gjøre denne øvelsen 02:58 nonconsecutive dager i uken. Resultatene vil være merkbar på bare 30 dager.

The Matrix

Matrisen er en abdominal øvelse utføres med en fem-kilos medisin ball. Knele på gulvet, holde knærne hip-bredde hverandre. Ballen holdes mot abs som personen lener seg langsomt tilbake så langt som mulig. Knærne ikke flytte under denne øvelsen. Magemusklene stramme som posisjonen holdes inne i tre sekunder. Kjernemuskulaturen slipper når ryggen kommer frem igjen. Denne prosessen blir gjentatt for å styrke magemuskulaturen. Kvinners helse magasinet foreslår å utføre denne øvelsen 02:58 nonconsecutive dager i uken for resultater på bare 30 dager.

Plank Pike-Up

Fitness Magazine beskriver planken gjedde-up ab øvelsen som en av sine trinn til ultimate abs i seks uker. Denne øvelsen bruker fem-kilos medisin ball å utføre reps. Ligg på toppen av ballen, med leggen på ballen og håndflatene på gulvet. Rull ballen til midten av kroppen ved hjelp av mage og ben. Legemet forblir i en V-form, og hodet er ned mellom armene. Rull ballen tilbake til startposisjon for å fullføre ab øvelsen.