Digidexo.com

Effekter av matvarer med fiber på Erosive Halsbrann

Halsbrann kan være i det minste en irriterende del av dagen, og i verste fall kan det betydelig forandre hvordan du lever livet ditt. Selvfølgelig er det medisiner du kan ta for å minske eller eliminere halsbrann, men mer enn det en enkel endring i kostholdet ditt vil bidra til å lindre smerten du føler.

L-Tryptofan

Den samme type kjemikalie som produseres når du spiser kalkun er produsert når du spiser mat med fiber i det. L-tryptophan vil bidra til å lindre smerten du vil føle fra din erosive halsbrann.

Nei, Low Carb

No-carb eller low-carb dietter redusere mengden drivstoff kroppen din har naturlig lindre magesyre. Karbohydrater er nødvendig for kroppen å produsere kjemiske stoffer for å motvirke den naturlige fordøyelsessafter.

Serotonin

Tryptofan og karbohydrater både hjelpe kroppen med å produsere serotonin, som er en naturlig smertestillende. I tillegg senker serotonin frigjøring av syrer inn i magen.

Senking Tilbakefall av magesår

Å spise hele hvete brød i stedet for hvitt brød har vist seg å redusere tilbakefall av magesår hos pasienter som nylig hadde helbredet duodenalsår. Hvitt brød inneholder 50 prosent mindre tryptofan enn hvete brød.

Andre nyttige Tilgang

I tillegg til fiber, kan du også prøve noen urter for å bidra til å redusere stress. Kava urten har vist seg å redusere stress og, dermed, sure oppstøt. Lakris rot hjelper å belegge tarmkanalen og øke levetiden til tarmceller. Aloe vera hemmer produksjonen av mavesyrer. Spør legen din for andre forslag.