Digidexo.com

Hurtig Acid Reflux Relief

Acid reflux, kjent mer folkemunne som halsbrann, er en tilstand hvor syre sprut tilbake i spiserøret, forårsaker en brennende følelse. Vanligvis mer av ergrelse enn grunn til alvorlig bekymring, innebærer behandling en rekke potensielle medisiner og endringer i livsstil. I tillegg til langsiktige medisiner, men antacida er det eneste alternativet som fokuserer på de umiddelbare symptomer, i motsetning til den underliggende årsaken.

Antacida

Rask lindring for acid reflux finnes primært i bruk av over-the-counter antacida. De virker ved å raskt nøytralisere syren i magen, hindrer det spruter tilbake i spiserøret og forårsaker halsbrann. I motsetning til andre former for behandling, som H2-blokkere (Pepcid Komplett), vismut subsalicylate (Pepto-Bismol) og protonpumpehemmere (Prilosec OTC), er denne medisinen utviklet for å fungere raskt og kun gi kortsiktig lindring, som de angriper den umiddelbare problem og ikke årsaken.

Den primære årsaken til acid reflux er en svekket lavere esophageal sphincter som gjør at syre til å sprute tilbake. I tillegg til å nøytralisere syren, syrenøytraliserende kan også øke trykket av den nedre spiserørlukkemuskel, noe som resulterer i høyere trykk og en redusert sannsynlighet for tilbakeløp. I tillegg, kan syrenøytraliserende slå en tilbakeløps mindre surt, og dermed redusere mengden av skader på spiserøret.

Eksempler på Antacida

Eksempler på antacids inkluderer Maalox, Alka-Seltzer, rolaids, Mylanta og Tums. Deres primære ingredienser inkluderer kalsiumkarbonat, magnesium-og aluminium-hydroksyd, så vel som natrium-bikarbonat. Disse ingrediensene alle arbeider mot samme formål, og som sådan kan brukes alene eller i kombinasjon med andre. Noen antacids inneholde simethicone, et medikament som brukes til lettet gass.

Lengden av tiden det tar for medisiner for å begynne å nøytralisere syren er avhengig av hvilke ingredienser er til stede i medikamentet. De som inneholder magenesium hydroksyd eller natriumbikarbonat arbeide den raskeste, mens de som inneholder kalsiumkarbonat eller aluminiumhydroksyd kan ta opp av 30 minutter for å begynne å arbeide.

Bruk og advarsler

Antacida er mest effektive når de tas umiddelbart etter et måltid eller et par timer før sengetid. Unngå å ta antacida dersom tiden tar medikamenter for andre forstyrrelser, for eksempel gikt eller Parkinsons sykdom, som antacida kan hindre deres absorpsjon og redusere deres effektivitet.

Før du begynner på et medikament diett, bør du kontakte legen din for å finne det beste løpet av behandlingen og diskutere potensielle bivirkninger. Bivirkninger kan inkludere diaré, kvalme, svimmelhet og forstoppelse. De kan bli alvorlig hvis antacida benyttes mer enn en dag eller to. Skulle acid reflux fortsette i mer enn et par dager, bør du kontakte legen din, som du kanskje trenger for å begynne en diett av en langvarig, men langsommere fungerende halsbrann medisiner som Prilosec OTC.