Digidexo.com

Hvordan å få vekt i 10 dager for kvinner

Det finnes en mengde produkter utviklet for å hjelpe miste vekt, spesielt for kvinner, men nesten ingen produkt for å hjelpe få vekt. For kvinner som er undervektige og misfornøyd med en pinne figur utseende, hjelper vektøkning legge kurver til kroppen sin, re-etablere en ungdommelig plumpness og oppnå en mykere, mer feminine figur og føler. Opp i vekt i 10 dager med enkle trinn som kan være lett praktiseres hjemme, designet bare for kvinner som prøver å fylle en pen kjole i 10 dager.

Hvordan å få vekt i 10 dager for kvinner

Opp i vekt på 10 dager for kvinner

•  Spis tre måltider tre ganger om dagen. Kontroller at du er veldig sulten før du spiser noe og holde sulten på dine måltider. Ikke spise i mellom måltidene. Hvis du må spise mellom måltidene, spise 2 eller 3 granola barer, for eksempel naturens Valley Granola Bars (se Ressurser), som gir de beste resultatene for å få vekt i 10 dager for kvinner.

Start hvert måltid med 2 oz. av gulrot juice på tom mage, eller ta fordøyelsesenzymer 20 minutter før måltider. Gulrot juice stimulerer aktiviteten og enzymproduksjon i tynntarmen og forbedrer næringsopptak. Fordøyelsesenzymer hjelpe fordøyelsesorganer mer makt til å absorbere fullt næringsstoffer og kalorier fra maten du spiser.

Spis stivelse og mat som har høy glykemisk indeks (se Ressurser) for hvert måltid. Eksempler på slike matvarer inneholder hvitt brød, donuts, potetmos eller ris sprø godbiter. Dette vil øke sannsynligheten for kroppen å produsere en mer insulin, som er et hormon som stimulerer kroppen til å lagre fett raskt.

Gjør minst 50 av matinntaket kommer fra matvarer som arbeider med kroppen for å øke vekten, med høyt fett og sukkerinnhold. Noen gode valg for måltider er: honning, frossen yoghurt, ostekake, kaker, konditorier, flan, godteri barer, pannekaker, bacon og is iskremer.

Halt noen vekttap praksis og fjerne alle stoffer som bidrar til vekttap fra kosthold og livsstil vaner. Disse inkluderer: for mye fiber (rå grønnsaker, kli, fiber kosttilskudd), koffein (te, svart kaffe, mørk sjokolade, slankepiller), grønn te (inkludert ekstrakter og poly-fenoler), soya, ingefær, nikotin og andre fett brennere og sentralstimulerende midler. Også unngå over-trener og høyt stress nivå, som de kan også føre til vekttap. Unngå kalorirestriksjoner og noen stoffer som utløser vekttap.

Hint

  • Trene for å bygge muskelmasse. Dette er en langsommere måte å få vekt, men på lang sikt vekt fått vil se bedre ut for jevnt fordelt fett opphopning.
  • Det er mange tilfeller av undervektige kvinner blir misfornøyd med resultatene av rask vektøkning, som fett tendens til å "slå" 'på steder uønsket, for eksempel rundt midjen. Dette er ikke en sunn diett. Vennligst ikke fortsette denne dietten i mer enn 10 dager. Hvis en person har spiseforstyrrelser (som bulimi, anoreksi, faste, bruk av avføringsmidler eller over-trener), kjemoterapi eller under påvirkning av narkotika som forårsaker unormalt lav kroppsvekt, kan du fortsette med forsiktighet og husk at disse vekt -gevinst instruksjonene kan ikke fungere i slike tilfeller.