Digidexo.com

Hvordan du raskt bli kvitt cellulitter

Hvordan du raskt bli kvitt cellulitter


Cellulitter er et vanlig problem blant kvinner, og huden dimples tendens til å vises på lår, ben og armer. Det er ingen over natten kur for cellulitter, og rask handling er nøkkelen til å redusere forekomsten av cottage cheese hud og glatter ut dimples. Årsakene til cellulitt er utallige, men ofte overvekt eller fedme bidrar til problemet. Heldigvis er det mulig å bli kvitt dette problemet, eller i det minste redusere alvorlighetsgraden av cellulitter.

Hvordan du raskt bli kvitt cellulitter

•  Bli kvitt cellulitter indusert av vann oppbevaring. Pounds av ekstra væske i ekstremiteter på grunn av en høy saltinntak eller drikke noen væsker kan føre vann til å bosette seg i kroppen og produsere cellulitter. Du ønsker å kutte vann vekt for å redusere cellulitter. Redusere natrium inntaket til 1500 milligram per dag og drikke åtte glass vann daglig.

Påfør huden-oppstrammende lotion for å øke kollagen og elastisitet. Stramme huden og øker kollagenproduksjonen kan bidra til å jevne ut dimples og redusere forekomsten av cellulitter. Kjøp hud-oppstrammende geleer og kremer fra drugstores og bruke som anvist.

Reduser fettceller i cellulitt utsatte områder. Tar sikte på å gå ned i vekt for å bli kvitt cellulitter. Start med å redusere det daglige kalorier, og deretter legge til kardiovaskulær trening minst tre ganger i uken i minst 30 minutter. Aktiviteter for å hjelpe brenne fett og kalorier omfatter løping, svømming, sykling og aerobic.

Masser huden din til å øke blodgjennomstrømningen. Bruk en hud børste og massere cellulitt områder daglig for å øke blodtilførselen til bindevev. Denne aktiviteten bidrar til å fjerne væskeansamling og giftstoffer fra kroppen din og glatter huden dimples.

Spis lav-fett måltider. Rask mat, stekt kylling og andre fettrike matvarer kan øke fettceller, spesielt hvis du er inaktiv. Fiberrik mat som frukt og grønnsaker for å tilfredsstille din appetitt og reversere forstoppelse, som også kan spille en rolle i cellulitt spise.

Hint

  • Drikk færre koffeinholdige drikker og slutte å røyke for å redusere cellulitter. Begge aktivitetene kan innsnevre blodårene og øke visningen av hud dimples.
  • Bygge muskler definisjonen i lårene og armene hjelper stramme opp huden og reduserer cellulitter.
  • Resultatene er ikke garantert med hud-oppstrammende kremer, og cellulitter kan returnere når du slutte å bruke.