Digidexo.com

Vil Pravastatin hjelpe deg å miste vekt?

Pravastatin er medlem av statin gruppen av legemidler og forskrives til pasienter med høyt kolesterol å bidra til å senke kolesterolet og andre fettstoffer i blodet. Overvektige pasienter tar det oppfordres til å gå ned i vekt gjennom et sunt kosthold og trening, men Pravastatin seg selv ikke har en effekt på vekttap.

Effekter

Pravastatin blokker enzymer i kroppen som produserer kolesterol, og dermed redusere den totale mengden av kolesterol og andre fettstoffer i blodet.

Vekttap

Overvektige mennesker som har fått foreskrevet Pravastatin grunn av høyt kolesterol nivåer oppfordres til å gå ned i vekt av sine leger, for å redusere deres risiko for hjerteinfarkt og andre hjerte-og karsykdommer.

Metoder

Pravastatin ikke hjelpe pasienter ned i vekt. Det senker bare kolesterolet. Den beste måten å gå ned i vekt mens du tar Pravastatin er å følge legens anbefalinger om å spise healthly (vanligvis en diett lav på mettet fett og kolesterol) og trene regelmessig. Pravastatin er mest effektiv når disse retningslinjene blir fulgt. Vellykket vekttap og et sunt kosthold og mosjon kan også helt fjerne behovet for å ta Pravastatin.