Digidexo.com

Bivirkninger av Carac

Carac er et reseptbelagt medikament som brukes for behandling av forstadier til kreft eller kreft hud vekster. Det er en aktuell behandling. Det er klassifisert som en anti-metabolitt. Carac opererer ved å hindre eventuelle celler som kan føre til disse forholdene. Som med noen form for medisin, er det mulige negative bivirkninger som kan resultere fra å ta Carac.

Vanlige bivirkninger

Carac har mindre bivirkninger som kan oppstå, men de har en tendens til å avta etter hvert som kroppen og huden tilpasser seg kremen medisinering. Hvis bivirkningene forverres eller vedvarer, derimot, kan det være nødvendig å oppsøke lege. Bivirkninger inkluderer sårhet, irritasjon, betennelse, rødhet, flassing, skorpedannelse og smerter i huden.

Alvorlige bivirkninger

Alvorlige bivirkninger er også mulig med Carac bruk. I situasjoner med alvorlige bivirkninger, er det avgjørende å søke medisinsk hjelp. Noen potensielt farlige bivirkninger av Carac er ekstreme magesmerter, kaster opp, sår eller arr på det behandlede beliggenhet, feber, hud fargeendringer, frysninger, blodig diaré, og ekstrem sårhet, betennelse, irritasjon, rødhet, skorpedannelse, svie og smerter på hud.

Allergiske Reaksjoner

Allergiske reaksjoner kan også oppstå mens du bruker Carac. I tilfeller av allergisk reaksjon, er det viktig å søke medisinsk hjelp så snart som mulig. Noen tegn på allergisk reaksjon på Carac er tetthet i brystet, hevelse i munn, lepper, tunge og ansikt, pustevansker, hudutslett og bryte ut i elveblest.

Advarsel

Dette aktuell medisinering er ikke egnet for alle. Personer som har en sykdom som kalles DPD enzym mangel bør unngå Carac. Medisinen aktive ingrediensen kan føre dem til å ha en dødelig reaksjon som er preget av symptomer som blodig diaré, magesmerter, frysninger, feber og kaster opp.

Gravide og ammende kvinner

Det er mulig for Carac å forårsake skade på en utvikling baby, Som et resultat, bør gravide ikke bruke denne medisinen. Kvinner som blir gravide mens du bruker Carac bør umiddelbart ta kontakt med sin lege. I tillegg bør ammende kvinner ikke bruke Carac, så det er usikkert om det blir skilt ut i morsmelk.