Digidexo.com

Midfoot Osteoarthritis Symptomer og eksamen

Midfoot Osteoarthritis Symptomer og eksamen


Artrose er det bruk av brusk som dekker bein, forårsaker smerte i leddene. Fordi det er 28 bein i foten og mer enn 30 ledd, er det mange steder for osteoarthritis å danne. Midfoot er en av de mest angrepne områder. Det kan være forårsaket av aldring, eller ved en skade som ikke ble korrekt behandlet. Det kan også være et resultat av en forstuing, brukket bein eller revet ligament som skjedde i fortiden.

Smerter eller ømhet

En vanlig symptom på midfoot artrose er smerte og / eller ømhet som gjør walking vanskelig.

Stivhet og hevelse

Midfoot Artrose kan føre til stivhet og nedsatt bevegelsesutslag i foten. I tillegg kan det være betydelig hevelse som også hindrer gang.

Undersøkelse

En fysisk eksamen vil omfatte spørsmål om historien av symptomene. Legen vil ønske å vite når de begynte, når smertene er verre, hvis det er en eller begge føttene, hvis det noen gang var en skade og typer sko slitt.

Tester

Legen kan utføre en ganganalyse, som viser hvordan bein stille opp når han går, samt styrken av føtter og ankler. Andre tester kan omfatte røntgen, en CT scan eller en MR.

Behandling

Behandlinger kan omfatte anti-inflammatoriske medisiner, erke støtter eller sko inserts, tilpassede sko, bukseseler, en stokk, vektkontroll, steroid injeksjon og fysioterapi.

Kirurgi

Hvis ikke-kirurgiske behandlinger ikke hjelper, kan kirurgi være nødvendig.