Digidexo.com

Summer kalde rettsmidler

Summer kalde rettsmidler


Sommer forkjølelse er generelt ansett verre enn forkjølelse kontrahert i andre deler av året fordi enkelte må takle kaldt symptomer i ekstrem varme forhold. Dr. Anshu Gupta sier at dette gjør symptomene på rennende nese, hodepine, feber, kroppssmerter og endringer i appetitt vanskeligere å tolerere. Derfor er rettsmidler som er rettet mot bekjempelse av sommer forkjølelse vanligvis søkt.

Vitamin C

Ifølge Health World, har det vært ca 30 prøve studiene som viste at inntak av vitamin C ikke redusere varigheten av forkjølelse. Videre fastslår Dr. Stephen Langer at når G. Rietzel and Associates gjennomført en studie av 1000 gutter, fant de at de som fikk vitamin C hadde en 45 prosent reduksjon i forkjølelse i forhold til gutter som ikke tar vitamin C. Langer indikerer at voksne kan vanligvis ta mellom 500 til 1000 mgs av vitamin C per dag uten magesyke. Men de som er utsatt for magesyre problemer bør ta en bufret form av vitamin C for å løse problemet.

Tradisjonelle rettsmidler

The University of Nevada Student Health Center minner personer som lider av sommer forkjølelse at det finnes en mengde av over-the-counter medisiner som kan brukes i et forsøk på å overvinne en sommer kald. Disse produktene kan inkludere antihistaminer, decongestants, hoste sirup, feber reduksjonsgir, samt allergi medisiner. Disse typer av medisiner skal brukes i forbindelse med luftfuktere, hvile og en økning i inntak av væske.

Rensing System

Dr. Anshu Gupta hevder at forkjølelse er primært forårsaket av en overflod av "sykelig saken" i kroppen. "Morbid saken" bygger seg opp i "hud, lunger, nyrer og tarmer." Derfor råder Gupta at tarmen må være fokusert på for å eliminere dette "sykelig saken."

For å oppnå dette, Gupta sier at enkeltpersoner bør begynne å faste med utbruddet av kaldt symptomer og forbruker vann blandet med sitronsaft for å fremme eliminering av "sykelig saken." Blandingen kan være smaksatt med honning, hvis ønskelig, og bør tas "flere ganger" hver dag. Gupta reléer at den enkelte vil begynne å se en forbedring i de kalde symptomer innen 48 timer etter denne behandlingen

Redusere behovet for rettsmidler

Dr. Anshu Gupta drøfter videre at de fleste vanlige forkjølelser, inkludert de kontrahert i løpet av sommeren, er et resultat av "dårlig blodsirkulasjon" og mangel på fysisk aktivitet. Derfor må folk konsentrere seg om å sikre at disse to faktorene er adressert i hverdagen for å redusere behovet for midler gjennom hele året.