Digidexo.com

Alternativer til CPAP behandling

Søvnapné er en tilstand som forårsaker en persons pust til å bli avbrutt flere ganger i løpet av natten. Dette inkonsekvent pustemønster kan føre til hjertesykdom og slag sammen med flere andre mer alvorlige forhold. En av behandlingene for søvn Apena er en enhet som kalles en kontinuerlig positivt luftveistrykk (CPAP) maskin. Men noen mennesker anser CPAP ubehagelig og ønsker et alternativ til å behandle sine søvnapné.

Mouth Fixtures

Et alternativ til apparatets er noe som tannleger har vært foreskriv til pasienter for en lang tid. Ifølge Dr. Arnold L. Chassanoff av American Board of Dental Sleep Medicine, forskning det siste tiåret tyder på at en munn ligaen kan være like effektiv på å hjelpe en person med søvnapné å få kvalitet søvn som en CPAP-maskin. En munn fiksturen beveger den nedre kjeven litt forover, og dette åpner opp for å tilveiebringe luftvei mer luftstrøm og bedre søvn. Det er ikke for alle, men det er noe som har vist seg å få resultater i visse tilfeller.

Kirurgi

Ifølge apenatreatmentguide.com, kan kirurgi være et alternativ til CPAP maskin for noen mennesker lider av søvnapné. Luftveis blokkering under søvn er forårsaket av en rekke forskjellige mulige problemer, og halsen kirurgi for å fjerne en blokkering kan bidra til å eliminere søvnapné. Det kan være noe så vanlig som å fjerne mandlene, eller noe mer terapeutisk som å installere implantater inn i halsen for å holde luftveiene åpne når hals musklene slappe av. Du kan også ha en avveket septum som forårsaker dine pusteproblemer som kan bli løst med kirurgi. Nasale passasje kirurgi er et alternativ til apparatets hals like kirurgi kan være.

Livsstil endringer

Snakk med legen din om hva som kan være årsaken til søvnapné, og jobbe mot å fjerne problemet. I noen tilfeller kan det være å drikke alkohol som forårsaker luftveiene til å innsnevre som alkohol slapper hals musklene og bevirker at luftpassasjen for å lukke om natten. Hvis du er overvektig, kan den ekstra vekten i nakken være å trykke ned på luftpassasjen om natten når musklene er avslappet, får deg til å slutte å puste. En endring i livsstil kan være din alternativ til CPAP-maskin.