Digidexo.com

Alternative Cures for spedbarn Acid Reflux

Noen spedbarn er utsatt for syre reflux. Overfôring, uriktig sovende posisjonering, eller mavesmerter kan bidra til utløpet av mage væsker i spiserøret, forårsaker barnet å bli irritabel og i smerte. Babyen vil ha mye gulping problemer og vil lide av en sur mage. Selv om acid reflux i et spedbarn bør vurderes av en barnelege, er det noen alternative behandlinger som kan være effektiv på lindrende spedbarnets symptomer.

Posisjonering

Plassert der babyen sover og spiser vil ha mye å gjøre med hvor ille sure oppstøt og spytter opp vil bli. Ved å kjøpe eller lage en sovende og fôring kile, kan du spare deg selv og barnet ditt en mye smerte og lidelse. Mate babyen din på en kile - slik at hans ryggraden forblir rett - vil legge mindre press på magen og mindre syrer vil jobbe seg opp fra magen. Spedbarn bør stå oppreist i 60 til 90 minutter etter å ha spist. Å sette en baby til å sove på en kile vil holde hodet og brystet hevet, stopper mengden syre nå spiserøret.

Kiropraktor

Ukentlige besøk til en kiropraktor kan hjelpe babyens acid reflux. Kiropraktoren vil gjøre svært små fingertupp justeringer til babyen din, manipulere nerveendene som går fra hjernen nedover ryggraden, som kan hjelpe med babyens reflux. Kiropraktoren kan svært forsiktig justere barnets ryggrad, som kan vise seg effektiv på å redusere mengden av magesyre som blusse opp etter at barnet spiser.

Gripe Water

Gripe vann er en annen måte å prøve å gjøre opp syre i babyens mage. Gripe vann er vann som er blandet med flere urter, blant annet ingefær, kamille, fennikel og peppermynte. Det sies å ha en beroligende effekt på babyens hele fordøyelsessystemet, som fører magen til å produsere mindre syre. Gripe vann er tilgjengelig på de fleste helsekostbutikker og mange spedbarn-forsyne butikkene. Hvis babyen er flaske-matet, bruker du bare gripe vann i stedet for standard springen eller sterilt vann du vanligvis bruker. Hvis babyen er ammet, prøv å bruke et spedbarn dropper å droppe noen av de gripe vann inn i babyens munn før eller etter du sykepleier.

Tips

Du må kanskje prøve mer enn én strategi for å finne hva som fungerer best for din baby.

Ikke prøv noen alternative behandlinger for barnet ditt uten først å konsultere med en lege eller sykepleier.