Digidexo.com

Hvordan å teste ut en HCG Trigger Shot

Hvordan å teste ut en HCG Trigger Shot


HCG er hormonet som produseres i løpet av svangerskapet. HCG også bidrar i utgivelsen av egg fra follikler på eggstokkene. En HCG skudd kan bli tilbudt kvinner som har problemer med eggløsning og bli gravid; de kan også bli tilbudt eggløsning fremkallende medisiner som Clomid å indusere utvikling av follikler. For ca to uker etter skuddet, vil en graviditetstest vise så positiv, fordi det vil teste for HCG hormon. Noen kvinner liker å teste ut skudd, for å se testene får lettere, så negativ; eller for å se det bli mørkere hvis gravid.

Hvordan å teste ut en HCG Trigger Shot

kjøpe nok hjem graviditetstester for å teste ut hele trigger skutt; du trenger minst 14. Disse kan kjøpes på apotek eller på nettet. Ulike merker har varierende grad av følsomhet for HCG hormon.

Test med en graviditetstest hjemme om morgenen etter at avtrekkeren skutt. Les bruksanvisningen før bruk og vente den nødvendige tid for linjene for å utvikle. Dette kan ta opp til 10 minutter.

Ta et bilde av din test, slik at du kan huske mørket av testlinjen og har noe å sammenligne det til i løpet av de kommende dagene.

Test på nytt neste dag på samme tid som før, for å sikre et nøyaktig resultat. Første morgen urin generelt har de høyeste nivåene av HCG, men alle er forskjellige; noen mennesker kan få bedre resultater i kveld. Fotografere testen.

Test daglig. HCG kan forbli i systemet ditt i 14 dager, og testen skal bli lysere til det blir negativ, noe som betyr at HCG har forlatt systemet.

Hvis testene ikke viser negativ etter 14 dager, eller begynner å få mørkere i stedet for lettere, kan du være gravid. Sammenligne testresultater i fotografier for å lete etter en økning i mørket.

Hint

  • Bruk samme merke av tester for hele syklusen; forskjellige merker kan ha forskjellig test-linje mørket.
  • Teste ut din utløse skudd kan være unøyaktig; tester kan være mørkere hvis det er mer fargestoff i en test, eller urinen er mer konsentrert.
  • Hvis testene får mørkere, eller ikke får negative, gå til legen din for å få en blodprøve som kan vise din faktiske HCG nivå og forberede svangerskapsomsorgen hvis du er gravid.