Digidexo.com

Hjem rettsmidler for en baby med diaré

Hjem rettsmidler for en baby med diaré


Det kan være både frustrerende og skremmende når barnet utvikler diaré. Babyer kan utvikle diaré raskt og uten noen årsak at foreldre kan finne. Det er svært viktig at en baby med diaré behandles umiddelbart for å hindre dehydrering og ytterligere helseproblemer.

Dehydrering

Ett hjem rettsmiddel som har blitt anbefalt i generasjoner til å behandle diaré hos små barn er jello vann. Jello vannverk fordi gelatin bidrar til å binde avføringen og stoppe diaré. Det hjelper også rehydrere barnet. For å gjøre jello vann, oppløse ditt barns favoritt smaken av gelatin i henhold til anvisningene på pakken og deretter fortynne det med 2 kopper (eller flere) av vann. Hell denne blandingen inn i barnets flaske eller sugekopp og tillate dem å drikke dette i løpet av dagen. Husk imidlertid at den kunstige fargestoffer i gelatin kan farge barnets avføring, så det kan være lurt å velge en smak som ikke er rødt.

Du kan også lage din egen rehydrering løsning lik Pedialyte. Bland sammen 1/3 kopp sitron-lime eller en annen klar brus, 1/3 kopp vann, 1/2 ts salt og 1/2 ts bakepulver. Saltet og bakepulver vil bidra til å erstatte natrium-og andre elektrolytter tapt på grunn av diaré.

Begge disse væsker kan fryses og fungerte som hjemmelagde popsicles også. Hell væsken i pappkrus og plass i fryseren. Etter omtrent en halv time når væsken begynner å danne is og pinner vil stå oppreist, sted ispinner eller plast skjeer i hver kopp for å tjene som håndtak. Fryse solid og tjene.

Brat

Du må fortsette å mate barnet ditt jevnlig hele den tiden han eller hun har diaré. Brat kosthold er anbefalt av helsepersonell for barn med diaré. Brat står for bananer, ris, applesauce og toast. Disse matvarer er lett å fordøye og bidra til å gjenopprette normal fordøyelse.

Bananer kan serveres hele, i skiver eller mashed avhengig av barnets alder. Rice skal være hvit ris, kokt til den er myk og servert uten salt eller smør. Usøtet applesauce er best: sukker kan forverre barnets diaré. For toast, bruker hvitt brød - høy fiber hele korn kan ytterligere opprørt fordøyelsessystemet - og tjene uten smør eller gelé.