Digidexo.com

Tegn og symptomer på gjær infeksjon i Toddler

Tegn og symptomer på gjær infeksjon i Toddler


Gjær er en sopp som finnes i alle mennesker, uavhengig av kjønn eller alder. Småbarn, tenåringer, voksne kvinner og menn kan alle få en gjær infeksjon. Den måten å identifisere og behandle denne infeksjonen vil variere for hver enkelt pasient, og en lege bør konsulteres.

Gjær infeksjon

Gjær bor i forskjellige deler av menneskekroppen, og kan bli funnet i huden, fordøyelsessystemet, munnhulen og vagina. Vanligvis gjær overlever i ufarlige mengder, nyter varme og fuktige områder på kroppen. For småbarn, presenterer en bleie det perfekte miljøet for å lage gjær overvekst som vanligvis blir en infeksjon. I tillegg vil antibiotika som er tatt eller mottatt via morsmelken ødelegge kroppens bakterier som holder gjær under kontroll. Småbarn er også utsatt for å få muntlig gjær infeksjoner.

Tegn og symptomer

En pjokk gjær infeksjon tegn kan være en bunn som synes mørkere rød i fargen enn en bleie utslett. Et annet tegn på en gjær infeksjon kan være noen hvite prikker på røde flekker eller skader i underlivet. Ytterligere tegn og symptomer kan omfatte ubehag, rødhet og kløe. Hvis pjokk har noe som ser annerledes ut enn en vanlig bleie utslett, kan det være en soppinfeksjon. Sørg for å besøke en barnelege for å diagnostisere pjokk tilstand. Foruten en genital gjær infeksjon, er småbarn kjent for å få muntlig gjær infeksjoner som kan identifiseres av røde flekker, kløe eller flere hvite prikker på tungen og i munnen.

Behandlinger

Først konsultere med en barnelege. Gjær infeksjoner kan fort bli til ekle, større infeksjoner i noen dager. Når diagnosen som en gjær infeksjon, vil de fleste barneleger foreskrive en soppdrepende krem ​​som skal brukes etter hver bleie endring. Dersom gjær infeksjon er i munnen, vanligvis en oral resept tatt daglig er foreskrevet.

Tips

I tillegg til medisiner, vil holde en pjokk bunnen ren og tørr være nyttig å fjerne infeksjonen. Et forslag er å la småbarn være bleiefrie i 30 minutter til en time daglig for å hjelpe luften komme til det infiserte området, hjelpe infeksjonen klart raskere. Bleieskift ofte for å holde den pjokk bunnen tørr vil hjelpe med healing.

Hygiene

For omsorgspersoner behandle en pjokk gjær infeksjon, sørg for å bruke god hygiene som vask hendene ofte etter bleie endringer. Gjær elsker varme, våte områder og infeksjoner kan lett oppstå i disse miljøene.