Digidexo.com

Ciproflox og blære infeksjon

Ciproflox og blære infeksjon


Blære infeksjoner (også kalt blærekatarr) er betennelser i urinveiene, spesielt urinblæren. Begrepet blir ofte brukt for å referere til noen infeksjon i urinveiene, inkludert nyrer og th urinrøret. Blære infeksjoner behandles lett med antibiotika, som for eksempel ciprofloksacin. Ciprofloxacin er også solgt som Cipro eller Ciproflox.

Urin system

Urinveiene omfatter nyrer, urinrøret og blæren. Dens hovedmål er å opprette og fjerne urin fra kroppen. Nyrene filtrerer urea, overflødig vann og andre avfallsstoffer fra sirkulerende blod. De bruker disse avfallsprodukter til å skape og sende urin urinen til blæren for lagring. Når blæren er fullt, blir utskilt urin ut av kroppen gjennom urinrøret.

Blære infeksjoner

Nesten alle urinveisinfeksjoner begynne når bakterier koloniserer urinrøret og gjør det helt opp urinveiene, vokser og reprodusere underveis. Som det reiser, når det blæren, og i noen tilfeller, nyrene. Blære infeksjoner er forbundet med en plutselig økning i trang til å urinere, selv om du kanskje ikke være i stand til å frigi noen eller veldig mye urin. Du kan også føle smerte eller brenning i lysken, bekken eller nedre del av ryggen ved vannlating. Urinen kan være blodig, mørk eller har en stygg lukt.

Ciproflox

Når diagnosen er blære infeksjoner vanligvis behandlet med resepter antibiotika som Ciproflox. Ciproflox er et merkenavn versjon av antibiotika ciprofloxacin. Det kan også brukes til å behandle ørebetennelser, hudinfeksjoner og noen seksuelt overførbare sykdommer. Ciproflox tas oralt med vann. Selv om det ikke er nødvendig å tas sammen med mat, kan du gjøre det for å unngå en urolig mage.

Bivirkninger

Selv Ciproflox ikke effektivt kurere blære infeksjoner, kan du oppleve bivirkninger. Ciproflox kan føre til søvnløshet, urolig mage og diaré selv. I svært sjeldne tilfeller er det mulig å oppleve feber, kramper og følsomhet for sollys. Diskutere eventuelle bivirkninger med helsepersonell.

Advarsler

Som med alle reseptbelagte legemidler, følger helsepersonell instruksjoner. Ta hele resept, selv om blæren infeksjon symptomer begynner å falme. Dette vil hindre tilbakevendende blære infeksjoner. Også informere helsepersonell om eventuelle medisiner du tar. De som tar legemidler som ursodiol, warfarin eller probenecid, ikke bør ta Ciproflox grunn av uønskede bivirkninger. Ikke bruk alkohol med denne antibiotika, og ikke bruke tunge maskiner eller biler før du vet om Ciproflox vil gjøre deg svimmel eller døsig.