Digidexo.com

Angina Relief

Pasienter med angina, en tilstand hvori blodårer er blokkert slik at hjertet finner det vanskelig å pumpe oksygen, er kjent for å lide av akutt brystsmerter, høyt blodtrykk og noen ganger til og feber. Mens stabil angina med sine regelmessige mønstre av hjerte misdannelser og variant angina med sin sterke brystsmerter tidlig på morgenen, kan behandles hovedsakelig med medisin, ustabil angina uten mønster, er den mest risikable og krever akutt sykehusinnleggelse.

Medisinering

En av de viktigste lindring induserende faktorer for noen av de tre typer av angina er antikoagulanter som gjør at blodet koagulasjonsfaktorer inaktive. Heparin stoffer som dalteparin, enoxaparin og Nadroparin faller i denne kategorien. Regelmessige tester må gjennomføres for å granske blod heparin nivå. Intravenøse injeksjoner av anti-blodplate clotting agenter som glykoprotein IIb / IIIa-hemmere, vil bidra til å løse opp allerede til stede størknet blod og hindre utvikling av nyere propper.

Blant andre legemidler som brukes, de viktigste er aspirin og dens sterkere erstatning av clopedigrol, som begge bidrar til å redusere stickiness i blodplater, som ellers kan øke sjansen for blodpropp. Nitrater eller nitroglyserin er forebyggende medisinforbindelser som hjelper til å øke hjertets blodstrøm, særlig i områder hvor det er et underskudd, i påvente av en hvilken som helst form for stress. Dette er nyttig både i å gi lindring av angina og for forebyggelse av det samme i fremtiden. Imidlertid er nitrater vanligvis anbefales kun når det gis sammen med betablokkere, som senker hjerteslag sats og gjøre kramper i hjertekamrene svakere. Dette, i sin tur, bringer ned trykket på hjertet og dens oksygenbehov. Anbefales også for angina lindring er kalsiumblokkere, som åpner opp vener og arterier i hjertet, øker blod bevegelse. Dette betyr at hjertet kan pumpe mer blod, mer fritt, men som samtidig er mindre stresset.

Stabil Angina

Pasienter med stabil angina blir også foreskrevet en betydelig ny terapi kalt forbedret ekstern counterpulsation. I denne behandlingsmetoden, er blodårene i underekstremitetene trykket og utgitt for å lage et hjerte pulse grunn alternative flyt av ekstra blod og fullstendig avslapning. I prosessen med kompresjon og slakking, kan blodkar ende opp med å åpne nye kanaler, som begynner å fungere som et naturlig bypass. Dette gir lindring av angina symptomer og reduserer pasientens medisinering kravet. Et liv kvalitetsforbedring er vanligvis følte i tillegg.

Ustødig Angina

Instant behandling ved sykehuset vil takle pasientens feber og høyt blodtrykk problemer med medisiner, som tilstanden kan vanligvis laget stabilt i løpet av to dager. Mens blodprøver og EKG må utføres for å prise inn et hjerteinfarkt mulighet, hjertefunksjoner må observeres kontinuerlig for arytmi deteksjon. Heparin, gjennom venene, og aspirin kan administreres i tillegg. Variabel angina behandles nitroglycerin, administrert både intravenøst ​​og sublingually (under tungen), og kalsiumblokker, nifedipin.

Livsstilsendringer

Skal du på et lite fett og lavt kolesterol kosthold, regelmessig mosjon og å avstå fra røyking kan få ned sjansene for angina forekomst. Reduksjon av blodtrykket, blodsukkeret og kroppsvekt vanligvis gå en lang vei i å gi lindring av angina.