Digidexo.com

Fakta om Thermogenics

Thermogenics, noen ganger kalt fett brennere, øke kroppens stoffskifte og bidra til å brenne fett butikker som energi. De øke kroppens basal metabolic rate (BMR) slik at det brenner mer kalorier. Thermogenic produkter er populære med slankere og kroppsbyggere. Det er bokstavelig talt hundrevis av thermogenic produkter på markedet. Mange inneholder koffein i tillegg til urte-eller mineralblandinger.

Typer

Stoffene i thermogenic kosttilskudd varierer. Det er blandinger for kvinner, for menn, for kroppsbyggere, for folk prøver å miste en betydelig mengde vekt eller for folk prøver å miste de "siste gjenstridige pounds." De fleste kosttilskudd har noen ingredienser i vanlige, selv om mengdene av disse bestanddeler varierer.

Vanlige ingredienser

Nesten hver thermogenic sammensatte inneholder koffein i noen form, noen ganger i flere former. En populær form er koffein vannfri, som har blitt vist i flere studier for å øke kaloriforbrenning under trening. Grønn te, ofte med koffein, er på mange termogenetisk tilskudd på grunn av sin evne til å øke forbrenningen. Forbruker seks til åtte kopper grønn te hver dag forbrenner ca 80 kalorier. Andre thermogenic ingredienser er kitosan, pepper, kanel, capsaicin og bitter appelsin. Noen varm, krydret stoff som øker kroppstemperaturen også en tendens til å øke stoffskiftet.

Effekter

Bivirkningene av thermogenic stoffer som vanligvis øke i alvorlighetsgrad med mengden konsumert. Vanlige bivirkninger er skjelvinger, nervøsitet, twitchiness og en følelse som ligner på hyperaktivitet. Mer urovekkende bivirkninger er urolig mage, diaré, kvalme, søvnløshet, maniske humørsvingninger (noen ganger spioneringen av selskaper som selger kosttilskudd som en "følelse av eufori") og irritabilitet. Alvorlige bivirkninger inkluderer nyre dysfunksjon, binyrene stresset / dysfunksjon, hjerneslag, hjerteinfarkt og høyt blodtrykk.

Fordeler

Thermogenic stoffer har en tendens til å øke i vekt og fett tap, spesielt når du først tar dem. De er betydelig mer effektive når de brukes med kosthold og mosjon.

Misforståelse

Tar thermogenic kosttilskudd vil føre til noen vekttap i utgangspunktet, selv uten andre endringer i livsstil, men effektene vil platå eller regress uten en endring i kosthold eller trening. Thermogenic stoffer er ment å øke avkastningen på investeringen i trening og kosthold, for ikke å være en magisk vekttap supplement. Noen mennesker øke dosen for å prøve å få bedre resultater, noe som kan føre til mer alvorlige bivirkninger og mulig avhengighet av produktet.

Advarsel

Thermogenic stoffer er ment for kortvarig bruk. De kan slås av og på, slik at kroppen kan komme seg fra stammene at kosttilskudd kan sette på adrenal system. Riktig hydrering er nødvendig når du tar thermogenic stoffer fordi en forhøyet kroppstemperatur kan føre til dehydrering.