Digidexo.com

Hvordan redusere risikoen for hjertesvikt

Kongestiv hjertesvikt er en meget skremmende medisinsk tilstand som er et resultat av hjertet ikke klarer å pumpe tilstrekkelig blod gjennom kroppen. Folk kan være utsatt for hjertesvikt gjennom dårlige livsstilsvalg, genetikk, eller en kombinasjon av disse faktorene. Men menneskekroppen har en utrolig evne til å helbrede seg selv, og en endring i vaner og livsstil kan redusere risikoen for hjertesvikt.

Hvordan redusere risikoen for hjertesvikt

Hvordan redusere risikoen for hjertesvikt

•  Gå til legen din for å diskutere risikoen for hjertesvikt. Han vil sannsynligvis bestille en blodprøve for å sjekke kolesterolnivået blant annet, og han skal absolutt sjekke blodtrykket. Sørg for å diskutere eventuelle familiehistorie med hjertesvikt - genetikk kan være en stor faktor i mottakelighet for hjerteproblemer. Om nødvendig, kan legen forskrive medisin for å bidra til å redusere din risiko for hjertesvikt. Ta det uten å hoppe over noen doser, og følge eventuelle andre instruksjonene du får, for eksempel et forslag om å ta en aspirin om dagen.

Kontroller spise sunt valg. Det gamle ordtaket "Du er hva du spiser" er helt sant. Selv om det finnes alltid unntak, vil i stor grad folk som spiser mat med høyt fett, kolesterol og natrium være mindre skikket enn de som gjør hjerte-sunne valg. Gjennomgå matvaner og velge sunn mat som magert kjøtt, frukt og grønnsaker, mat med høyt fiber og matvarer lav i natrium. Vurdere å legge fisk til kosthold og bruk av oljer, som olivenolje, som inneholder omega-3 fettsyrer, som sies å fremme hjertet helse.

Øvelse på jevnlig basis. En gang folk som er naturlig tynn anta at de også er sunne selv om de ikke trener. Men hva kroppen ser ut på utsiden er ikke nødvendigvis en indikasjon på hva som skjer på innsiden, og vi trenger alle å trene regelmessig. Når du trener og øker hjertefrekvensen og blodstrøm til musklene, vil du bidra til å styrke ditt hjerte sammen med andre muskler. Hvis du er ny til å trene, begynne langsomt, selv gå i 15 minutter om dagen, og gradvis bygge opp. Vurdere å ansette en trener til å hjelpe deg å starte på en rutine for å oppnå dine treningsmål og vekt mål.

De-stress din livsstil. Dette kan innebære å kutte ned på arbeidstiden, bytte jobb, å gi opp visse aktiviteter eller bare ta mer tid til å roe ned og nyte ting. Bære mindre stress kan bare gagne helsen til hjertet ditt.