Digidexo.com

Hvordan bli kvitt gallestein Med en Hjem Utbedring

Nesten alle har gallestein, selv om de fleste av oss vet aldri. Mindre steiner passere smertefritt gjennom tynntarmen eller opphold lykkelig i galleblæren. Men når gallestein blir for mange, kan de forårsake en tilstand som kalles biliær kolikk, hvor galleblæren blir svak og infisert. Gallestein kan også sette seg fast i en gallegang, forårsaker uutholdelig smerte og infeksjon, vanligvis krever kirurgisk fjerning av galleblæren. Visse matvarer kan bidra til å holde galleblæren sunt, og det er også mange forskjellige renser du kan prøve å kvitte kroppen av gallestein som kanskje allerede har dannet.

Bruksanvisning

Hvordan bli kvitt gallestein med en Hjem Utbedring

•  Begynn en modifisert raskt på stigende. Drikk kun filtrert vann og urtete (kamille er et godt valg for sin avspenningsbringende egenskaper).

Spis minst fem grønne epler hele dagen, når sulten. Du kan erstatte røde epler hvis grønne er for sur, men grønne epler inneholder mer pektin, som kan bidra til å myke opp gallestein og gjøre dem passere lettere.

Bland litt varmet (kroppstemperatur er bra) olivenolje med sitronsaft og nippe sakte over span av en time, før sengetid.

sove på høyre side med høyre ben trukket opp mot brystet. Du bør passere steiner i avføringen om morgenen, selv om du kan bli vekket midt på natten med trang til å flytte tarmer. Dersom rens har vært vellykket, bør du legge merke til gule kuler i avføringen.

Tenk en tregere rens ved å kutte ut mat med høyt fett, egg, kjøtt og meieriprodukter i tre uker. I løpet av den tiden, spise en eller to reddiker en dag, mellom måltider, og drikke fem kopper kamille te per dag. Legg fem teskjeer linfrø olje til mat i løpet av dagen minst seks dager i uken. Dette regimet vil sakte kvitte kroppen av gallestein.

Tips og advarsler

  • Andre matvarer for å inkludere i kostholdet ditt for generell galleblæren helse omfatter pærer, sitroner, lime og pastinakk.
  • Effekten av galleblæren flush er omstridt i tradisjonell medisin, og enkelte helsetjenester utøvere tror de kan også føre til en galleblæren angrep. Hvis du føler smerte under flush, oppsøke lege umiddelbart.