Digidexo.com

Hva er Leukotrienes?

Leukotriener er ansvarlig for noen (men ikke alle) aspekter ved kroniske inflammatoriske responser. Leukotrienene er et derivat av arachidonsyre. Arachidonsyre er en essensiell (umettet) fettsyre, og kroppen trenger en liten mengde av det til å fungere ordentlig. Men for mye av det produserer for mange leukotriener, forårsaker en kropp til å være overfølsomme overfor antigener og produsere ekstreme allergiske reaksjoner, som noen ganger sett med astma.

Leukotriener Definert

Leukotriener er en av de inflammatoriske molekyl typer i kroppen (en annen er histamin), spiller en positiv rolle i immunsystemet når det er en normal balanse av IgE-antistoffer som er tilstede. Men dens tilstedeværelse i immunsystemet prosessen er noen ganger positivt og negativt noen ganger, som påvirker både den bronkiale (luft) og vaskulær (blod) komponenter av kroppen.

Riktig rolle Leukotrienene i immunsystemet

Leukotrienene er en del av eikosanoider familien (svært potente molekyler som er biologisk ansvarlig for signale nærliggende celler når et antigen - inntrenger av noe slag - kommer inn i kroppen, og er til stede). Eikosanoider, som inkluderer leukotriener, hjelpe kroppen i å bekjempe inntrengeren ved å begrense luft eller blod flyte betinget av hvilken type antigen blir opplevd (støv midd, dog dander og infeksjon).

Leukotriener og Astma

Den eksakte årsaken til astma er ikke kjent; Men hva er forstått er kroppens immunsystem behandle svar som fører til et astmaanfall. Fordi astma angrep er forårsaket av trening eller allergener, og normale nivåer av leukotriener er utgitt av immunsystemet når et antigen (allergen) kommer inn i kroppen, er det ingen overraskelse at bronkial passasjer av kroppen er berørt (og lukke opp under et astmaanfall) på grunn av noen rikelig utgivelsen av leukotriener.

Betydelig

Ingen helt forstår hvorfor kroppen går inn i hypermodus og utgivelser for mange leukotriener inn i kroppen i noen mennesker, men ikke i andre. Dessuten vet de ikke hvorfor noen kan oppleve allergier i større grad enn noen andre, men vitenskapen har bestemt hvordan å blokkere utgivelsen av altfor mange leukotriener. De har også lært hvordan å stoppe den allergiske reaksjon fra ved oppstår en annen måte: ved å blokkere leukotriene reseptorer i kroppen som normalt godta de frigitte leukotriener.

Medisiner

Leukotriensyntese hemmere arbeide for å forhindre et astmaanfall (og andre ekstreme betennelse angrep) oppstår i første omgang. Dette gjør de ved å hindre utgivelsen av leukotriene fra eisinophils og mastceller. Cysteinyl-leukotrienreseptorantagonist narkotika, for eksempel Singulair og Accolate, arbeide for å hindre angrep på en annen måte. De blokkerer reseptoren cellen, som ligger på bronkial vev, fra å akseptere en hvilken som helst leukotriene utgitt. Imidlertid er verken medikament effektivt mot astmaangrep når de har begynt. Hvert medikament skal administreres i en kontinuerlig basis for å forhindre angrep fra starter i utgangspunktet.