Digidexo.com

Herbal Relief for Arthritis & Back Pain

Artritt er en kronisk inflammatorisk tilstand som kan ramme mennesker i alle aldre, og det er karakterisert ved smerte, opphovning og stivhet rundt leddene. Leddgikt kan utvikle som følge av skade, infeksjon eller autoimmun sykdom. Vanlige symptomer kan være hovne og smertefulle ledd, rygg smerter, nedsatt felles bevegelse og morgenstivhet. Huden rundt leddet kan se rød og føles varm. Det finnes mange forskjellige typer leddgikt, og det kan være nyttig å bruke naturlige urter sammen med konvensjonelle behandlinger for å lindre de vanligste symptomer assosiert med leddgikt.

Djevelens Claw

Djevelens Klo er en utmerket urt for ryggsmerter og leddgikt forhold. Ekstrakt av djevelens klo kan brukes til nesten alle problem eller tilstand. Denne urten har forbindelser som kalles iridoid glykosider, som gir painkilling og anti-inflammatoriske egenskaper. Ta to til tre kapsler, to til tre ganger per dag, eller drikke som te en-to ganger daglig.

Arnica

Bruk denne urten for smerter og plager av leddgikt. Påfør som en krem ​​eller salve til hel hud så ofte som nødvendig. Ikke bruk denne urten hvis et utslett utvikler, og ikke svelges internt. Typisk kan tørkes arnica blomsterhodet (en del) og vegetabilsk olje (fem deler) brukes til å lage 15 prosent olje eller arnika 20 til 25 prosent skjær. Arnica er trygt å bruke lokalt og vil ikke samhandle med reseptbelagte medisiner.

Ingefær

Ingefær er lastet med antioksidanter som bidrar til å redusere betennelse i hele kroppen, spesielt hevelse i leddene at mange mennesker opplever med leddgikt. Brukes på lang sikt, kan ingefær redusere frie radikaler som er ansvarlig for forverring arthritic forhold og fremme kreftutvikling. For å forbruke ingefær som et tørt pulver, ta en til to ts daglig, eller ta en kapsel tre ganger per dag.

Angelica

Angelica er en annen ideell urt for leddgikt, fordi den har en varmende og stimulerende effekt på kroppen. Legg til et varmt bad eller bruke topically som en komprimere. Den skjær form av denne urten som er mest effektiv. Bruk varmt vann for å fortynne skjær; plassere i en klut og gjelder som en komprimere. Å bruke som en massasje olje for leddgikt ledd, fortynne omtrent 10 dråper Angelica olje og 25 ml solsikke eller mandelolje og bruke. Når du tar et bad, kan du også legge til fem dråper av denne oljen til vannet. Gravide kvinner bør ikke bruke denne urten.

Hvit Willow Bark

White willow bark er mest nyttig for muskelsmerter og fakkel-ups; denne urten er rik på salisylater, en aktiv ingrediens i aspirin, og er anerkjent som et effektivt anti-inflammatorisk. Konsumere en teskje, i skjær form, tre ganger per dag. Kombiner med andre leddgikt vennlige urter, for eksempel gul dock eller kvann for ytterligere leddgikt lettelse. Å drikke som te, finhakk 2-3 gram hvit willow bark og legge til kaldt vann; varme til en byll, fjern fra varmen, og bratt for fem minutter. Konsumere en kopp 3-5 ganger per dag. White willow er også tilgjengelig i kapselform; ta to kapsler hver tredje time. Ikke bruker denne urten hvis du tar andre salisylater, som aspirin eller NSAID (ikke-steroide anti-inflammatoriske smertestillende medikamenter).

Alle disse urtene kan bli funnet på nettet eller i din lokale naturlig helse butikken. Kontakt lege før du tar noen alternative løsninger, spesielt hvis du er gravid eller ammende. Noen urter kan samhandle med reseptbelagte og over-the-counter narkotika. Du kan også besøke din lokale herbalist eller naturopathic lege for mer informasjon om hvordan disse urtene kan hjelpe din bestemt type leddgikt.