Digidexo.com

Hvordan Be om en medevac

Hvordan Be om en medevac


Medevac er et begrep som beskriver transport av en skadet person fra stedet av skaden til et traumesenter. Skjønt begrepet medevac ble opprinnelig brukt til prosessen med å fjerne en skadet soldat fra slagmarken, er det nå brukes til å beskrive transport av skadede sivile også. MedEvacs laget av luften eller på bakken, med helikoptre, ambulanser og militære kjøretøyer på bakken.

Bruksanvisning

Ber om en militær Medevac

•  Få tak i informasjonen som kreves for å kommunisere til medevac sentralen. Denne informasjonen inkluderer koordinatene til medevac plukke opp, antall pasienter rangert etter alvorlighetsgrad av skader påført pasientene nasjonalitet og militær status, sikkerhetsnivået på plukke opp området, og noen spesielle utstyr som er nødvendig av Medevac team.

Ring radiofrekvensen er nødvendig for å kommunisere med Medevac sentralen. Effektivt kommunisere informasjonen i trinn 1 til medevac sentralen.

Mens du venter på Medevac plukke opp, holde radiokommunikasjon åpen til sentralen i tilfelle situasjonen skulle endre seg. Rapporten endres umiddelbart.

Ber om en Civilian medevac

Skaff nødvendig informasjon for å effektivt rapportere behovet for medevac. Denne informasjonen inkluderer plasseringen av den skadde personen, hendelsen som forårsaket skaden, omtrentlig alder og kjønn på personen skadet, og eventuelle andre medisinske tilstander personen måtte ha.

Ring 911 og melde skaden. Gi informasjonen i trinn 1 til 911 operatør.

Svar på spørsmål operatøren kan be deg. For eksempel kan brukeren spørre deg om den skadde personen puster. Denne informasjonen hjelper operatørene og sendt emts effektivt forutse hva slags Medevac er nødvendig.

Vent til medevac å ankomme. Med 911 samtaler innen USA, er Medevac vanligvis utført av en ambulanse og et team av emts. Mens du venter på Medevac å komme, kan 911 operatør be deg om å forbli på telefonen med ham eller henne.