Digidexo.com

Hva er noen hjemme rettsmidler for å lindre allergi Eyes?

Over 50 millioner mennesker i USA lider av allergi, ifølge AAAAI (American Academy of Allergy, Asthma og immunologi. The Mayo Clinic definerer en allergisk reaksjon som "når immunsystemet reagerer på et fremmed stoff som pollen, bie gift eller kjæledyr dander . "For noen allergier kan drastisk påvirke livsstil og daglige rutine. Allergi symptomer som påvirker øynene kan forårsake svie, kløe og overdreven vanning av øyet. For personer som velger å ikke bruke kommersielle medisiner, er det noen hjemme rettsmidler for å lindre disse symptomer.

Lag en varm eller kald Komprimer

Lag en varm eller kald komprimere med husholdningsartikler. For en varm komprimere, ta en lang tube sokk og fyll den med ris. Tie det i en knute på toppen. Plasser den i mikrobølgeovnen i to minutter, og bruke den direkte til lukkede øyne. Varmen vil bidra til å redusere ubehag eller smerte knyttet til øyeirritasjon. For å gjøre en kald komprimere, enten bruke en våt vaskeklut og legg den i fryseren i 20 minutter, eller bruke en liten pose frosne erter. Plasser i ansiktet, over lukkede øyne i 10 til 20 minutter. En kald komprimere vil bidra til å redusere hevelse og betennelse. Veksle mellom kalde og varme kompresser til du kommer til en tilfredsstillende komfort.

Bruk saltvann dråper

Bruk saltvannsdråper (eller saltvann) for å bidra til å avlaste tørket øynene og opprettholde riktig fuktighet. Saltvann tjener to formål: den fukter øynene og det klarner ut eventuelle uønskede irritanter. Bruk to dråper i hvert øye, hvert 30. minutt til du føler lettelse. Lag din egen saltvann dråper hjemme med en halv kopp vann og 1 tsp.of salt. Bruk enten destillert eller renset vann uten minerale tilsetningsstoffer. Bland saltet i varmt til varmt vann for å sikre at saltet oppløses helt. Bruk en ren dropper å gjelde for øynene eller bruke et øye cup, som er tilgjengelig på de fleste apotek. Vask øynene ut med saltvannsoppløsning en gang om dagen ved å tippe en kopp med saltvann i den over ansiktet. Åpne øyet ballen i 15 sekunder for å eksponere hele øyet til saltvann. Saltvann vil også bidra til å roe eventuelle irritasjon.

Bruk kamille te-poser

Ta to kamille te poser og bratte dem i varmt vann for mindre enn 10 sekunder. Du ønsker de aktive elementene i urten skal aktiveres, ikke tilført i vannet. La posene avkjøles i et minutt og deretter plassere dem på begge lukket øynene i 10 minutter. La kamille for å kjøre inn i øynene og nedover ansiktet. Legg et håndkle under hodet for å fange noen vassen avrenning. Kamille er en urt kjent for sine beroligende egenskaper. Varmen fra de teposer vil bidra til å lindre eventuelle smerter eller ubehag i øynene, og bidra til å slappe slitne øyemusklene. Gjenta 3-4 ganger om dagen for lettelse.