Digidexo.com

Hvordan kjøpe en Dual Scooter

Dual scootere, eller dual-seters scootere, ble opprettet for å gi mobilitet-scooter-førere muligheten til å ta med en venn med på turen. Passasjerene sitte ved siden av hverandre på en forsetet med enten passasjer styring, eller de sitter på enkelt foran og bak seter, begge vendt fremover. Må ikke forveksles med to-seters scootere på to hjul variasjon, med sjåfør og passasjer på en langstrakt midtsete, er dual mobilitet scootere vanligvis funnet og kjøpt andre steder.

Bruksanvisning

•  Bestem deg for din prisklasse. Brukte scootere kan koste oppover på $ 1000, mens nye kan koste mer enn $ 10.000. Hvis du ikke mottar kostnads ​​bistand gjennom din helseforsikring selskap, sjekk for brukte modeller før springing for et helt nytt produkt.

Naviger til nettsiden til en grossist av brukte scootere (ett eksempel er på fjerde Resources link). Sjekk priser for dual-seters scootere.

bokmerke i nettleseren din Web-sider for de mest lovende brukte scootere.

undersøke priser og spesifikasjoner for nye modeller av dual-seters scootere. De tre første leddene i Resources koble deg med selskaper som produserer nye dual-seters scootere --- man er i Kina, to er i USA. Sammenligne prisene på de nye modellene og bestemme hva du har råd til.

Gjør betalingsordninger med selgeren av dual-seters scooter, online, ved hjelp av et kredittkort.