Digidexo.com

Hvordan kurere kronisk depresjon

Hvordan kurere kronisk depresjon


Forskere har studert årsakene til kronisk depresjon. Det er gjort framskritt i forståelsen av kjemiske ubalanser som bidrar til følelser av depresjon. Målrettede medikamenter er blitt utviklet for å gjenopprette endringer i nevrotransmittere i hjernen antas å forårsake depresjon. Behandlingen inkluderer en kombinasjon av medisinering og psykoterapi. En tidlig diagnose fører til et bedre resultat ved kronisk depresjon. Tiltak for å kurere kronisk depresjon resultat i mindre forekomst av tilbakefall når terapi og medisiner er startet tidlig.

Bruksanvisning

•  Lær om sykdommen. Kronisk depresjon som varer i to år hos voksne, forårsaker mindre alvorlige symptomer enn depressiv lidelse, kalles dystymi. Hos barn og ungdom, er dystymi anerkjent som mild depresjon som varer i ett år eller mer. Dystymi er vanligvis ledsaget av minst to av følgende: overspising eller tap av appetitt, dårlig søvnmønster, konsentrasjonsvansker på enkle oppgaver, følelser av fortvilelse og fysiske smerter og plager. Symptomer kan eskalere, forårsaker dobbel depresjon.
Kronisk depresjon er lett kureres med riktig medisinering og ved hjelp av en terapeut.

Ta antidepressiva. Familien din lege kan forskrive antidepressiva til å bidra til å kurere kronisk depresjon. Flere typer medisiner er tilgjengelige.
Selektive serotonin reopptakshemmere (SSRI) målrette lavt serotonin-nivå. Serotonin er en viktig chemic ansvarlig for humøret. Eksempler er Lexapro, Celexa, Prozac, Zoloft, Paxil og Luvox. Andre antidepressiva brukes inkluderer MAO-hemmere, som har eksistert i mange år, trisykliske antidepressiva, og serotonin noradrenalin reopptakshemmere, som inkluderer Cymbalta og Effexor.

Seek rådgivning for å hjelpe kurere kronisk depresjon. En kombinasjon av medisinering og psykoterapi er vanligvis den beste behandling. Psykoterapi kan hjelpe lære mestringsstrategier for å håndtere kronisk depresjon. Spør familien din lege om en henvisning til en lisensiert profesjonell.
Husk at antidepressiva ta flere uker før de blir helt effektiv.

Verve støtte fra familie og venner. Trening kan øke nivåene av gunstige kjemikalier for å bidra til å kurere kronisk depresjon. Vedta et sunt kosthold. Omgi deg med positive mennesker. Studier viser at lykke er smittsomt.

Be om en grundig sjekk hvis du tror du lider av kronisk depresjon. Legen vil se etter underliggende årsakene til depresjon som hypotyreose eller annen sykdom som kan forklare symptomene på tretthet eller smerter og plager som etterligner symptomene på kronisk depresjon. Åpen dialog med familien din lege kan bidra til å kurere kronisk depresjon med den rette medisinen, kombinert med psykoterapi og en sunn livsstil.

Hint

  • Omtrent 10,9 millioner amerikanere i alderen 18 år og eldre er berørt av kronisk depresjon, ifølge National Institute of Mental Health. Det er viktig å vite at du ikke er alene.
  • Aldri slutte å ta antidepressiva plutselig.