Digidexo.com

Hva er Charcoal Caps?

Hva er Charcoal Caps?


Trekull caps er kapsler som inneholder aktivt kull, en finkornet svart støv som er laget av forkullede skogen eller andre naturlige materialer som kull og torv. Trekull kapsler inneholder behandlet eller aktivt kull som er svært absorberende og i stand til å suge opp visse stoffer. Dette hindrer dem fra å bli absorbert av den humane mage-tarmkanalen. Så vel som å være tilgjengelig i kapsler, kan aktivt kull også kjøpes i belagt tablett, flytende eller granulær form.

Historie

For tusenvis av år, har kull blitt brukt for sine medisinske egenskaper. Så lenge siden som 1500 f.Kr., ble det brukt i oldtidens Egypt å undertrykke lukt fra betente sår. Hinduistiske arkiver katalog kull blir brukt som en vannrenser, og i 400 f.Kr. ble det foreskrevet av Hippokrates som behandling for epilepsi, miltbrann og klorose. Charcoal evne til å absorbere gasser ble oppdaget i 1773.

Dagligdagse bruksområder

Under dagligdagse situasjoner, trekull caps har flere bruksområder, og blir ofte brukt som et middel for å redusere oppblåsthet og oppbygging av tarmgass. Det er også tatt for andre plager forbundet med å spise, for eksempel halsbrann, diaré og forstoppelse. Imidlertid bør langvarig bruk av trekull landskamper for diaré unngås i henhold til Drugs.com. Når det tas tre ganger daglig over en periode på flere uker, har kull også blitt funnet å være effektive i å senke "dårlig" LDL-kolesterol og øker "gode" HDL nivåer.

Emergency Usage

Trekull hetter blir rutinemessig brukt som behandling etter inntak av giftige stoffer, på grunn av sin evne til å hindre absorpsjon av skadelige stoffer i mage-tarmkanalen. Imidlertid er dosen som kreves i tilfeller av akutt forgiftning langt mer enn som finnes i vanlige kull caps, og hvis du har mistanke om forgiftning ved ulykke eller at noen kan ha tatt en overdose, ring akutt medisinsk hjelp umiddelbart.

Studier

En 1981 studie publisert av American Journal of Gastroenterology fant at kull er effektive i behandling av luft i magen og overdreven gass forårsaket av en gassproduserende måltid. Men, en liten studie utført av Current Opinion i Pediatrics i 2007, fant det var ingen forskjell i sykelighet eller liggetid når kull ble brukt i behandling av akutt forgiftning.