Digidexo.com

Foot Callus rettsmidler

En callus er en tykk, herdet lag av huden vanligvis finner på foten, spesielt på hælen eller ball. Mens foten er langt den vanligste stedet for en callus til form, kan de også utvikle seg på knær og hender. Vanligvis utvikler en callus å beskytte huden mot friksjon og trykk. De er sjelden smertefullt, men kan være skjemmende. Mens de beste behandlinger og rettsmidler for hard hud er utført i et legekontor, er det flere ting som kan gjøres hjemme for å bli kvitt dem.

Symptomer

En callus er identifisert av en tykk, grov laget av huden. Det er en hard, hevet brak som kanskje har sart hud under den. Det kan synes å være tørr, flassende eller voksaktig.

Årsaker

Årsaken til en callus er rett og slett for mye press og friksjon. Oppbygging av en callus er en vanlig måte for huden å beskytte seg selv. Trykket og friksjonen kan være resultatet av dårlig monterings sko eller sokker. En callus er mer sannsynlig å dukke opp i folk som har fotproblemer, som hammertoe, bunions, eller andre foten misdannelser som for eksempel en bendel. En callus på hendene kan være forårsaket av repeterende bruk av verktøy eller hageredskaper mens ikke på seg hansker eller annen beskyttelse.

Medisinske behandlinger

Den mest effektive behandlingen av en fot callus er utført av en podiatrist. Trimming av fortykket hud av callus med en skalpell er en av måtene legen kan fjerne callus helt. Dette er vanligvis en poliklinisk prosedyre gjøres under lokalbedøvelse. En 40% salisylsyre patch som vil spise unna på den herdede huden av callus kan også være foreskrevet av lege. En pimpstein brukes deretter til å file bort den døde huden. Legen vil kunne fortelle deg hvor ofte å fjerne og erstatte salisylsyre patch. En lege kan også foreskrive en antibiotika salve for å hindre eventuelle infeksjoner som kan oppstå, selv om infeksjon er sjeldent. I noen tilfeller kan skreddersydde sko setter bestilles. Disse sikrer riktig plassering av foten i skoen for å unngå trykk og friksjon. Hvis en fotdeformitet, slik som bunions eller hammertoe, bidrar til dannelsen av en callus, så kirurgi kan være et alternativ.

At Home Behandlinger

Det er flere behandlinger som kan gjøres hjemme for å bidra til å fjerne hard hud. Salisylsyre pads er tilgjengelig over disk. Selv om de ikke er så sterke som de som brukes av en podiatrist, kan de være effektive mot en mindre callus. Soaking hender og føtter i varmt såpevann for å myke opp huden og deretter bruke en pimpstein for å fjerne død hud er en annen hjemme behandling som har vist seg å være effektive.

Forebygging

Callus forebygging er enkel og grei. Siden årsaken til callus er friksjon og trykk, seg godt sluttende og komfortable sko er avgjørende. Det er viktig å bruke sko som gir tærne plass til å vrikke. Ved hjelp av over-the-counter beskyttende belegg på områder som kan bli berørt av trykket er viktig. Når du bruker hage elementer og elektroverktøy, iført polstret hansker og knebeskyttere er også viktige metoder for callus forebygging.