Digidexo.com

Hvordan stoppe et anfall på Onset uten narkotika

Enten du har en epileptisk anfall i måneden eller en hver sjette måned, vil du heller ikke har noen. Bortsett fra de farene de utgjør, de forlater deg svak og sliten, og ofte med hodepine. Det finnes måter å hindre dem uten å ta medisiner, men du må først bli kjent med kroppen din og tilstanden for disse metodene for å være effektive.

Bruksanvisning

•  Lag en liste. Skriv ned alt som beroliger deg; Dette kan være myk musikk, brenne røkelse eller bare lukke øynene og visualisere ditt favorittsted. Denne listen kan bli din kilde til styrke når du begynner å ha et anfall eller oppleve advarselen tegn på en forestående pågripelse. Det gir deg en rekke beroligende metoder som kan stoppe anfallet før det begynner.

Lag en plan. Når du har hatt enda en pågripelse, vil du være mer i harmoni med din tilstand og hvordan den reagerer på spesifikke triggere. Dette er hendelser eller situasjoner som bidrar til forekomsten av anfallene dine. Hvis du vet hva dine triggere er, kan du tenke ut en plan for å bekjempe dem. For eksempel, hvis trøtthet har en tendens til å føre til anfall, bestemme hvor mange timer kroppen krever før beslag skje. Deretter tildele nok tid om natten for å sikre at du får riktig mengde hvile.

Bruk avspenningsteknikker. For mange mennesker med krampeanfall, stress spiller en viktig rolle i beslaget seg selv, noe som gjør det verre hvis stress er ikke lettet. Imidlertid kan beslaget seg selv være nok til å føre til at du stress. Den beste måten å fjerne stress fra situasjonen og stoppe anfall ved utbruddet er å prøve ulike avspenningsteknikker.

Pust inn gjennom nesen og ut gjennom munnen sakte, holde tankene dine så blank som mulig. Ikke fokuser på beslaget eller stoppe det; fokusere på å puste og føler kroppen din slappe av. Jo mer du tenker på beslaget, jo mer opprørt du blir og jo større er risikoen for en fullverdig episode.

Du kan også la seg ned på sengen i et mørkt, stille rom. Dette bidrar ikke bare ta stress ut av beslaget, men fjerner deg fra en stressende situasjon som kan legge til det. I tillegg flytter til sengen hjelper deg å slappe mer effektivt; det er et behagelig område hvor du kan legge hodet ned og lukk øynene, visualisere noe fredelig.

Bruk en vagus nerve stimulator. Denne enheten er implantert rett under huden mellom brystet og halsen. Det er på størrelse med en halv dollar, og inneholder ledninger koblet til vagusnerven i nakken. Enheten er programmert av nevrolog å avgi elektriske impulser i en tidsbestemt måte (dvs. hvert 30. sekund). Disse konstant strøm av impulser hjelpe regulere uregelmessige impulser i hjernen som forårsaker anfallene dine.

I tillegg til å gi konsistent behandling, er pasienter som velger denne enheten også gitt en håndholdt magnet. Når et anfall begynner, de bare trenger å flytte magneten nærmere til enheten; i mange tilfeller beslaget kan enten stanses eller dens alvorlighetsgrad redusert. Vagus nerve stimulator brukes typisk for folk som ikke har hatt suksess med anfallskontroll med medisiner.

Tips og advarsler

  • Disse metodene skal ikke brukes i stedet for den nåværende medisiner som en form for behandling for epilepsi. Alltid diskutere behandlingstilbud og endringer med nevrologen din først.