Digidexo.com

Hvordan å stoppe vann oppbevaring Etter Tar Chantix

Røykeslutt er et liv og helse endre hendelse som krever konsentrasjon og dedikasjon til å fullføre. Medisinen Chantix ble utviklet for å hjelpe folk mister suget etter sigaretter ved å målrette den nikotin reseptorer i hjernen og gjøre røyking av en sigarett ikke like tilfredsstillende. Som med alle medisiner skjønt, det er bivirkninger som kan være ubehagelig. For chantix, er vannretensjon en av disse bivirkninger, i henhold til informasjon på WebMD, selv om det er sjeldent. Den gode nyheten er at når du er av medisinen, vil du slutte å ha bivirkninger. Typisk behandling varer i tre måneder, selv om noen leger fore ytterligere tre måneders behandling.

Bruksanvisning

•  Kutt ned på salt. Drugs.com rapporterer at Chantix er laget av en tartratsaltet, så det er best å la så mye salt i ditt personlige shaker som mulig for å stoppe vann oppbevaring mens du er på medisiner.

Spis mer kalium som det fungerer som et vanndrivende. Rosiner og bananer er både høy i kalium så legge dem til frokostblanding. Andre naturlige diuretika inkluderer kål og tranebærjuice.

Spør legen din om å drikke mer vann kan hjelpe deg å bli kvitt vannet. I noen tilfeller vann kan bidra til å skylle systemet ditt, men det kan ikke være riktig for alle. Konsultere legen din for å se om det er noen grunner til at du ikke bør øke vanninntaket.

Skjær ut alkohol som det kan legge til ødem.

Tips og advarsler

  • Sitt med føttene opp så mye som mulig for å avlaste hevelse.
  • Hvis ødem blir så ille at når du trykker på den med fingeren depresjon vedvarer, kontakt lege intervensjon som du kanskje trenger reseptbelagte medisiner for å bli kvitt væsken.