Digidexo.com

Naturopathic rettsmidler for Vertigo

Har du noen gang følt rommet spinner rundt deg når faktisk ingenting beveger seg? Føler du deg som om du svaier eller dine omgivelser er rullerende når det ikke er bevegelse? Dette er klassiske symptomer på svimmelhet, noe som i seg selv er ikke annet enn et annet avslørende tegn på balanseforstyrrelser. De generelle årsaker til svimmelhet er enten noe feil i hjernen eller en ubalanse i det indre øret. Vertigo må tas på alvor, fordi det kan være et symptom på en mer alvorlig problem. I disse dager er det mange av naturopathic rettsmidler for vertigo som er mer effektive enn de konvensjonelle medisinske og kirurgiske behandlinger som kan eller ikke kan løse problemet.

Naturlig rettsmidler

Piracetam er et derivat av en aminosyre som er kjent som GABA eller gamma-aminosmørsyre. Dette kjemikaliet har blitt brukt til behandling av den eldre pasient med en god hastighet på suksess; Men Piracetam, også kjent som Nootropil, bare kan erverves ved resept.
Ginkgo biloba er en naturlig forbindelse avledet fra tempeltreet. Ved å bruke dette stoff forbedrer blodsirkulasjonen i de små blodkapillærer i det indre øret. En fersk undersøkelse, utført for en varighet på 3 måneder, viste at av 67 vertigo pasienter, ble 47 prosent av pasientene som tok Ginkgo biloba hver dag fullstendig helbredet i sammenligning med bare 18 prosent i placebogruppen.
Andre naturlige urter omfatter Tanacetum parthenium eller feverfew, som forbedrer blodsirkulasjonen og redusere betennelse. Vinpocetin er en naturlig hjernestimulerende avledet fra Periwinkle anlegget, noe som hjelper i å forbedre oksygentilførselen til hjernen.

Hypnoterapi

Hypnoterapi og nevro-lingvistisk programmering (NLP) kan også brukes til å hjelpe pasienten i håndteringen av vertigo. Det underbevisste er et kraftig verktøy som kan brukes til å omskolere sinnet og for å hindre episoder av svimmelhet.

Homeopati

Homøopatiske preparater som Vertigoheel, Ambra grisea D6, anamirta Cocculus D4 og mange andre slike homeopatiske behandlinger, har også blitt funnet effektive i en grad i behandling av symptomer på svimmelhet.

Tai chi

Tai chi har også blitt sett effektive i å redusere vertigo-relaterte symptomer hos pasienter. Når en studie ble utført med 22 mennesker plaget med balanse lidelser for en 8-ukers periode, var signifikant bedring i symptomer observert

Livsstil endringer

Pasienter med svimmelhet rådes til å unngå alle koffein-holdige produkter. Det er også anbefalt at produkter som sjokolade, salt, frukt, narkotika, alkohol og aspartam ikke skulle bli fortært.