Digidexo.com

Juice Cleansing Diet

Juice renser har mange navn. Enten det er juice fester, juice faster eller mester renser - disse er alle navn på en streng flytende diett. I hvert tilfelle, drikker du bare væske fra frisk frukt og grønnsaker. Renser kan vare så lenge som en dag eller strekke seg så lenge som 6 måneder. Fordelene med juicing når det gjøres riktig kan være mange, men kostholdet kan også være farlig hvis henrettet dårlig.

Hvordan Juice Cleanse

Ideelt sett bør juice faster bli gjennomført i helgen; du kan fokusere helt og holdent på rens uten avbrudd fra arbeidet. Gå innkjøp av mat og velge et bredt utvalg av frukt og grønnsaker for juicing. Whole Foods vil tillate noen mengde av frukt og grønnsaker for å bli Juiced for en symbolsk sum hvis du ikke har en juicer. Hvis greener er Juiced, prøve å konsumere dem innen en dag - ellers oksiderer juicen. Oksidert grønn juice smaker ikke så godt, og næringsstoffer går tapt også.

Fordeler med Juicing

Juice renser avgifte system for urenheter. Toksiner kan bygge i systemet hvis du har dårlig fordøyelse eller hvis en person blir utsatt for skadelige kjemikalier i lange perioder (som luftforurensning). Noen går på juice faster rent å gå ned i vekt. Overskridelse av 1300 kalorier om dagen på bare frukt juice er vanskelig på grunn av høy vannstand og fiberinnhold. En annen fordel er en forbedret fordøyelsessystemet. Frukt er høy i fiber, noe som bidrar til å rense fordøyelseskanalen. Hvis dietten omfatter Juiced grønnsaker, kan dietten også være høy i mineraler som jern, kalsium, og selv protein. Cherie Calbom, forfatter av "The Juice Lady guide til juicing for helse" forklarer at juicing kan fremme energinivå og generell vitalitet og at visse juice faster kan hjelpe vanlige plager fra gjær infeksjoner til en vanlig forkjølelse. Kroppen forblir også hydrert på en juice rens, som støtter celle gjenfødelse, holder huden klar, og viktigst, bidrar til å eliminere avfall fra kroppen. Hydrering er en av de største rensing aspekter av en juice raskt.

Fordeler med Fasting

Fasting eller alvorlig kalori begrensning antas å være åndelig gunstig. Forfatter Stephen Blauer forklarer i "The Juicing Book" at fasting fremmer positive psykiske effekter. Hvis juicing er kombinert med faste gjennom lav-kaloriforbruk, kan faste føre til en "høy". Mental klarhet forsterkes med en følelse av våkenhet og eufori. Angivelig, fastet historiske skikkelser som Jesus og Ghandi begge å oppnå åndelig klarhet.

Vanligste fallgruvene

Mange går inn i juice renser med urealistiske forventninger: mens vekttap er garantert hvis du spiser bare frukt juice, er ikke bærekraftig dietten. Legemet må motta vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer. Hvis bare én type juice er konsumert i en lengre periode, vil legemet være utsultet av andre næringsstoffer. Således, mens ananas og appelsinjuice kan være å foretrekke i smak til væske kale, raskt bør ikke være mer enn noen få dager på grunn av mineraltapet. Hvis en juice raskt vil bli gjennomført i mer enn noen få dager, som omfatter et bredt utvalg av matvarer for pressing er avgjørende. En annen fallgruve er å gå tilbake til dårlige matvaner når dietten avsluttes. Dietten må brukes som et spring å bedre matvaner når rens er over.

Advarsel

Irritabilitet er en vanlig bivirkning fra en juice rens. Som kroppen detoxifies og mat cravings intensivere, kan humørsvingninger oppstå. Alvorlige bivirkninger er forklart i en Vanderbilt University Health artikkelen. Hvis kroppen er i sult-modus fra en langvarig rask, går kroppen til å ta protein butikker fra organer som nyre og lever. Artikkelen utdyper å fastslå at mange ernæringseksperter tror fasting er overflødig når kroppen naturlig faster mens kroppen sover. Selv om man fortsatt forbruker kalorier på en juice raskt, kan kroppen gå inn i sult-modus hvis ikke nok kalorier forbrukes daglig. Som sådan, er de som er nye til faste anbefales ikke å gjøre det lenger enn noen få dager. Faster kan gjennomføres for lenger med nok kunnskap og erfaring.