Digidexo.com

Hjem behandling for perioral dermatitt

Perioral dermatitt er en tilstand som fører til et utslett å bryte ut på ansiktet, vanligvis rundt munnen og nesen. Dette utslett er vanligvis humpete, skjellende og rød, og er ofte ledsaget av en mild kløe eller svie. Heldigvis kan perioral dermatitt behandles svært enkelt hjemme ved hjelp av en rekke naturlige behandlinger og hjem rettsmidler.

Perioral dermatitt Basics

Perioral dermatitt er ikke en alvorlig hud tilstand; men det kan føre til alvorlige følelsesmessige problemer på grunn av sin skjemmende utseende. Denne ansikts hudutslett kan behandles svært enkelt, men det kan komme tilbake ofte avhengig av årsaken til utbrudd.

Perioral dermatitt kan påvirke hvem som helst, selv om det er mer vanlig hos voksne kvinner og synes å sjelden påvirke små barn eller menn. Det er diagnostisert bare via visuell undersøkelse av en hudlege og krever ingen spesiell test for nøyaktige diagnoser.

Årsaker til perioral dermatitt

Hudleger mener at det er flere årsaker som kan bidra til perioral dermatitt. En av de mest vanlige årsaker er lang tids bruk av steroidale kremer eller spray steroid som er inhalert gjennom nesen eller munnen.

Andre faktorer som kan føre til denne hud tilstand inkluderer en overdreven bruk av noen ansikts kremer eller kremer og selv bruk av fluoridated tannkrem i enkelte personer med sensitiv hud ansiktsbehandling.

Hjem Behandling av perioral dermatitt

Perioral dermatitt kan behandles svært enkelt uten bruk av reseptbelagte medisiner. Det første trinnet er å slutte å bruke noen steroide medisiner som du kanskje på. Dette omfatter alle typer hydrokortison krem, selv reseptfrie, som du kan anvende for å kontrollere utslett. Det forverrer faktisk tilstand, snarere enn å gjøre det bedre.

Ikke bruk tunge kremer eller ansiktskremer på det berørte området, som de også gjøre tilstanden verre. Bruk en svært mild ansiktsrens, ikke såpe, for å rense ansiktet daglig. Ikke skrubb på ansiktet overdrevet; bare rense huden forsiktig med fingertuppene for å unngå å forverre utslettet. Motstå plukke eller klø utslett, som også vil gjøre det verre. Hvis du bruker en fluoridated tannkrem, bytte til en nonfluoridated merkevare, i hvert fall inntil utslettet avtar. Du kan også prøve å bruke en aktuell antibakteriell krem ​​for raskere lettelse.

Hvordan holde perioral dermatitt fra gjentakende

Når du er i stand til å få utslettet til å gå unna, unngå å bruke produkter som er kjent for å forårsake utbrudd. Dette vil gå langt i å hjelpe til å forhindre en ny utbrudd av utslett oppstår. Du kan også fortsette å bruke aktuell antibakteriell krem ​​på de tidligere berørte områdene, da dette vil bidra til å forhindre en ny utbrudd også, men dette bør ikke gjøres i mer enn noen få måneder av gangen.