Digidexo.com

Hvordan å følge en sunn diett plan

I disse dager med stress relatert sykdom, virus ", og blir travlere enn noensinne; det blir mer og mer viktig at folk følger en sunn diett plan. Næringsstoff tett mat og rent vann er i forkant til enhver sunn spising program, men med en aktiv livsstil er ikke alltid lett å implementere i ens daglige kosthold. Følge disse enkle trinn kan gjøre forskjellen mellom å holde seg til dietten din eller gjøre dårlige kosten valg som kan føre til eventuell kostnad for helsen din.

Hvordan å følge en sunn diett plan

•  Lag en liste og sjekke det to ganger. Hørt det før? Sannsynligvis. Grunnen er fordi det er viktig. Går innkjøp av mat uten en liste er åpne sesongen for å kjøpe over behandlet, næringsfattige raske matvarer som bidrar til vektøkning, humørsvingninger, og andre mer alvorlige helse-relaterte problemer.

Planlegg sunne måltider ut på forhånd og deretter gjøre din handleliste tilsvarende.

Shop etter et måltid, ikke før. Statistisk sett er en sulten shopper mer sannsynlig til impuls kjøpe ting de ikke trenger, og ikke ville være sannsynlig å kjøpe noe annet, enn om de ikke er sultne når de begynner sine innkjøp.

Handle etter et måltid tillater kjøperen å være oppmerksom på sunnere kosttilskudd valg og ikke rush gjennom uten å sjekke ingredienser etiketter eller potensiell friskhet av utvalgte produkter.

Vask alle produserer når du får den hjem fra butikken. Fyll vasken bassenget med kaldt vann og tilsett enten 10-20 dråper grapefruktkjerneekstrakt eller 2-3 kopper hvit eddik for å løse opp voks og plantevernmidler rester. Bløt i 30 minutter. Bruk en produsere børste til lett skrubbe frukt og grønnsaker og lagre riktig for senere bruk.

Vasking på forhånd øker sannsynligheten av avlingen faktisk å få spist i stedet for å ødelegge og blir kastet ut.

Drikk tilstrekkelig vannstand for å opprettholde et sunt kosthold plan. For de fleste er dette omtrent en halv unse per ett pund av kroppsvekt. IE: en 150 kilos person bør spise ca 75 gram vann per dag.

Start dagen med 1-2 åtte unse glass vann og deretter følge gjennom med minst 8 gram i mellom hvert måltid. Vann ikke bare hydrater kroppen, men vil du føle deg full også. Ofte er følelsen av tørst forveksles med sult.

Lett børste tennene med mynte flavored tannkrem eller gel etter hvert måltid eller mellommåltid. Gjør du det alvorlig demper eventuelle krav du måtte ha fristende å nyte. Tenk på hvordan du føler deg etter en dental rengjøring!

Hint

  • Noen mennesker liker bekvemmeligheten av å ha kuttet opp råvarer, eller pre-cut kjøpt produsere, lett tilgjengelig for snacking. Vær oppmerksom på at pre-cut frukt og grønnsaker mister mye av sine næringsstoffer i løpet av en halv time for å bli behandlet.