Digidexo.com

Ideell States for Massasjeterapi Work

Den massasje industrien er en milliard dollar. Ifølge American Massage Therapy Association, er det nesten 300.000 massasje studenter og terapeuter i USA alene. Den Arbeidsdepartementet har også antydet at det er en forventet 20 prosent økning i behovet for massasje terapeuter mellom årene 2006 og 2016 - okkupasjonen er økende i et hurtig tempo. Ikke alle stater er de samme når det gjelder jobbmuligheter, men. Noen stater er mer ideelle enn andre når det gjelder å massere terapi arbeid.

California

Ifølge gruppen forbundet Bodywork og Massasje Professionals, har delstaten California omtrent 33658 massører som jobber i bransjen, mer enn noen annen stat. Dette tyder på at yrkesmuligheter i staten er høy. The Federation of State Massage Therapy Board hevder at den gjennomsnittlige timepris belastet av massasje terapeuter i California er $ 37,00 i timen, og dette er en parallell til det nasjonale gjennomsnittet. Nylig ble vedtatt er SB 731 regningen, godkjent av guvernør Arnold Schwarzenegger. Sertifisering i delstaten California er valgfritt for kvalifiserte enkeltpersoner og staten er i ferd med å danne California Massage Therapy Organization. Når organisasjonen er dannet, hvis du velger å bli sertifisert, vil du bli autorisert til å arbeide hvor som helst i delstaten California uten å få en spesiell lisens fra hvert fylke eller tettsted. Hvis du velger å sertifisere, kan du spare ganske mye penger i staten, fordi du ikke vil bli tvunget til å betale for individuelle tillatelser og konsesjoner i hvert fylke eller by hvor du velger å jobbe.

Florida

Florida har omtrent 23 729 massører, og gjennomsnittlig timepris belastet av massasje fagfolk er litt høyere enn landsgjennomsnittet - i dag på $ 39,00. Florida er et vanlig reisemål for pensjonister og for folk som ønsker å komme vekk fra kaldere vær i de nordlige statene. Dette gjør det til et godt reisemål for massasje terapeuter som det er mange muligheter. Delstaten Florida er også fylt med en rekke massasje skoler der du kan tjene din utdanning; det er massasje terapi skoler i Bradenton, Largo, Orlando, Brandon, Lauderdale Lakes, Ormond Beach, Clearwater, Maitland, Pembroke Pines, Daytona Beach, Fort Lauderdale, Miami, Tallahassee, Tampa, Orange Park og West Palm Beach, blant annet populære byer.

Texas

Texas rangerer tredje av de 50 amerikanske statene i form av antall massører for tiden ansatt. Det er anslått at det finnes rundt 22 523 massører som jobber i bransjen. Den gjennomsnittlige timepris som massører betalt i delstaten Texas er $ 4,00 en time høyere enn landsgjennomsnittet: typiske kostnader i staten er $ 41,00 per time for en massasje. Delstaten Texas tar massasje industrien på alvor, som indikeres av Senatet regningen 854 introdusert i februar 2009, for tiden sponset av senator Dan Patrick. Hvis og når dette lovforslaget blir vedtatt, vil den plassere ulike restriksjoner på massasje bedrifter som vil tjene til å gjøre slike virksomheter mer troverdig og profesjonell. Lovforslaget krever bruk av daglige ansattes logger, og vil kreve at kriminelle bakgrunnen sjekker bli gjennomført på alle massører før de kan bli ansatt. Denne loven, hvis vedtatt, kan føre til økning for massasje terapeuter i form av overhead kostnader, men det vil også øke profesjonalitet av bedriftene.