Digidexo.com

Spider Vein Prosedyrer

Spider Vein Prosedyrer


Spider årer er forstørret årer nær overflaten av huden. Åreknuter og edderkopp årer er like, men edderkopp årer er mindre og ikke så dypt under overflaten av huden som åreknuter. Spider årer vises på bena og ansiktet av pasienter som lider av tilstanden. Årsakene til edderkopp årer inkluderer stående i lange perioder, krysset bena, effekten av hormoner og effekt øvelser som løping.

Skleroterapi

Sclerotherapy er en behandling for spider årer som omfatter injeksjon av en løsning i venen. Løsningen irriterer venen og bevirker at venen for å bli arr vev, som deretter forsvinner fra overflaten av huden. Behandlingen kan vanligvis finne sted i et legekontor. En sclerotherapy økten tar mellom 30 og 45 minutter, avhengig av omfanget av edderkoppen årer. Smerten fra en behandling er mild for små edderkopp årer. En større blodåre kan føre til noen minutter med smerter og kramper etter at legen injiserer løsningen.

Laserbehandling

Laserbehandling er et annet alternativ for pasienter med edderkopp årer. Denne type behandling som fungerer best på lys hud toner. Legen dirigerer laseren på edderkopp vein, som får den til å falme. En laser behandling for edderkopp årer kan forårsake smerte for noen pasienter. En enkelt behandling kan ta mellom 15 og 20 minutter, men ofte flere behandlinger er nødvendig å falme edderkoppen årer. Huden kan bli hoven og rød etter behandlingen. Noen pasienter kan oppleve brannsår fra en laserkirurgi, men dette er ikke en vanlig bivirkning av behandlingen.

Forebygging

Ikke alle årsaker til edderkopp årer kan forebygges. Det er ingenting du kan gjøre med alder og arvelighet, men for andre årsaker noen forebyggende metoder kan hjelpe. Hold bena hevet over hjertet når det er mulig. Daglig mosjon som gåing, sykling og svømming holde musklene i leggen i bevegelse, noe som reduserer trykket i bena. Unngå å sitte eller stå i lange perioder. I lange perioder av inaktivitet, flex leggen for å hindre edderkopp årer.

Gå ned i vekt eller vedlikeholde en idealvekt for å unngå edderkopp årer og åreknuter. Badestamper og sterk varme kan også øke sjansen for edderkopp årer.