Digidexo.com

Low carb dietter for kvinner over 45

Som kvinner blir eldre kan det bli vanskeligere å gå ned i vekt. Low carb dietter kan hjelpe fordi karbohydrater som brød og pasta kan legge pounds, spesielt rundt midsection. Etter en kvinne når 45 år kroppen hennes har spesielle ernæringsmessige behov. I denne alderen en kvinnes kropp begynner å endre og hennes daglige behov for jern og kalsium øker. Kvinner i denne aldersgruppen kan gjøre det bra på en lav carb diett så lenge hun oppfyller alle hennes ernæringsmessige behov.

Rå frukt og grønnsaker

Spise fem på åtte porsjoner av rå frukt og grønnsaker hver dag. Grønnsaker og frukt inneholder karbohydrater, men de er svært lav i karbohydrater. Disse matvarer er også bra for deg fordi de er lastet med enzymer og andre næringsstoffer. Kroppen din trenger kalsium-rik grønnsaker som gulrøtter og brokkoli. Spis disse matvarene ofte og prøver å spise grønnsaker rå å få mest mulig nytte av dem. Cooking ødelegger mange av de næringsstoffene som finnes i grønnsaker. Spis frukt til frokost og i løpet snack ganger. Epler er stor snacks, lastet med fiber og pektin. Pektin absorberer giftstoffer i kroppen og bidrar til å spyle dem gjennom tarmen. Spise epler daglig kan bidra til å holde fordøyelsessystemet regelmessig. Mens du er på en lav carb diett du i hovedsak ønsker å unngå dårlige karbohydrater som brød og kaker.

Sunt fett og olje

Konsumere noen type sunt fett eller olje hver dag. Ifølge American Heart Association, sunt fett som omega-3 fettsyrer reduserer triglyseridnivåer i blodet. Dette er viktig for kvinner over 45 år fordi de er mer sannsynlig å utvikle hjertesykdom med alderen. Triglyserider tette arterier som øker risikoen for hjerteinfarkt. Du kan bekjempe dårlig fett med god fett. Omega-3 fett er sunt fett som reduserer betennelse og smøre leddene. Sunt fett er et flott tillegg til en lav carb diett fordi de ikke har noen karbohydrater. Disse gode fettstoffer drivstoff hjernen din og beskytte hjertet.

Matvarer som er rike på omega-3 fettsyrer er laks, egg og mandler. Du kan også kjøpe tran eller lakseolje som et supplement til kosthold.

Unngå å spise brød, kaker kjeks og pasta. Disse er alle høyt på karbohydrater som kan pakke på pounds. Du kan ha sunne karbohydrater som grønnsaker, men styre klar av pasta og fet italiensk mat.

Kvinner i denne aldersgruppen trenger også å spise kalsium-rik mat som melk og ost. Kroppen din trenger også jern så pass på å spise magert kjøtt som kalkun, kylling og bøffel. Hvis du ikke er i stand til å spise kjøtt, sørg for å ta en jern supplement og spise gode kilder til vegetabilsk protein som bønner.

Hydration

Drikk åtte til ti glass rent vann hver dag. Vann er transportsystemet for næringsstoffer. Vann fjerner avfall fra cellene og holder kroppen hydrert på innsiden. Unngå sukkerholdig drikke og kaffe. Hold deg unna brus eller andre usunne drikker. Soda tapper også kroppen av vann som ikke er bra for den generelle helse. Hvis du må ha kaffe om morgenen bare ha en kopp og prøve å kutte ned over tid. Du kan også erstatte te for kaffe.