Digidexo.com

Hvordan unngå høy fruktose Corn Syrup

Hvordan unngå høy fruktose Corn Syrup


Høy fruktose mais sirup, eller HFCS, legger mange ekstra kalorier til mat og drikke uten å bidra noe næringsverdi. HFCS skjuler i mange produkter. Men med litt know-how, kan du redusere forbruket av denne søte, usunn additiv.

Hvordan unngå høy fruktose Corn Syrup

En forstå farene. HFCS er sirup som har gjennomgått behandling for å øke sin fruktose innhold. Den ble utviklet på slutten av 1970-tallet som en billig, rikelig alternativ til naturlig sukker. Fordi HFCS er så billig, store næringsmiddelbedrifter bruker det liberalt i sine produkter. Folk konsumere mer HFCS enn de tror, ​​og det kan føre til fedme og tidlig-onset diabetes.

Snakk med familien din, spesielt barna, om å unngå HFCS. Childhood fedme nivåer har steget dramatisk siden HFCS ble så tilgjengelig. Minn barna å gjøre smarte valg på skolen og til å avstå fra å kjøpe godteri barer og sukkerholdige leskedrikker.

Undersøke kjøkkenet. Start med de elementer som er åpenbart stappfulle av høy-fruktose mais sirup inkludert brus, sukret frokostblanding og godteri. Da kan du lese etikettene på mindre åpenbare gjerningsmennene. Du vil bli overrasket over hvor mye høy-fruktose mais sirup er i matvarer som engelske muffins, ketchup, salat dressing og hermetisert bønner i tomatsaus.

Kaste mat som inneholder HFK. Jada, det er ikke lett å kaste bort disse elementene, men anser skaden som HFCS kan gjøre til din families helse.

Sett HFCS-tung mat og drikke med sunnere alternativer. Se etter produkter som inneholder sukrose, rørsukker og fruktjuice som søtningsmidler. De fleste organiske og naturlige matvarer dagligvarebutikker bære HFK-frie elementer.