Digidexo.com

Mat for en Low Carb Diet

Mat for en Low Carb Diet


Et low-carb diett er ikke en "no-carb diett"; det er bare en smart-carb diett, der kan du spiser mat som har noen karbohydrater, men også fiber. Det du må se opp for er high-carb "hvit og / eller søt" mat: hvitt mel, hvit ris, hvitt sukker og honning. Det er en enkel måte å identifisere matvarer som er lav carb: Hvis de er et derivat av noe som hadde skjule, pels, svømmeføtter eller fjær, de er low carb.

Pels, Fins, Feathers

Kjøtt er ryggraden i en low-carb diett. Det eneste kjøttet du må være forsiktig med er skalldyr, som har noen karbohydrater (østers og blåskjell har størst). Vær også forsiktig med bearbeidet kjøtt som skinke, bacon, pølser og lunsj kjøtt. De er vanligvis kurert med sukker, som gir karbohydrater, eller de kan ha blitt kurert med nitrater, som er kjent kreftfremkallende.

Fett

Du kan spise smør, kylling hud og annet fett og oljer. Unngå margarin som det vanligvis inneholder hydrogenerte oljer (transfett). Olivenolje er spesielt gunstig. Kaldpressede oljer er best, for eksempel raps, sesam, solsikke, safflower og valnøtt.

Egg

Egg kan spises hver dag. Dette er en diett hvor det er ingen grense for hvor mange egg du spiser. Så kan du nyte stekte egg i morgen, kokte egg til lunsj og en fin cheesy omelett toppet med ekte bacon crumbles til middag.

Cheese

Ost er et animalsk produkt og inneholder svært få karbohydrater, noe som gjør det en stift på en lav-karbohydrat diett. Siden alle oster inneholder litt karbohydrater, bør du spise bare 3 til 4 gram av full-fett, hard, myk eller semi-myk ost per dag. Pass på at du spiser ekte ost; imitasjon osteprodukter er ikke tillatt på en lav-karbo diett.

Gode ​​grønnsaker

De gode grønnsaker er salat grønnsaker, som er høy i fytokjemikalier og fiber. På en lav-karbo diett, har du lov 2 til 3 kopper per dag av følgende: alfalfaspirer, sopp, sikori, jicama, reddiker, gressløk, alle salat, bok choy, paprika, persille, endive, agurk, selleri, fennikel , radicchio og sorrel. Bare husk denne listen når du går ut for å spise, og se etter restauranter som har salatbarer.

Begrensede Grønnsaker

Inntak av disse grønnsaker bør begrenses til en kopp per dag ved kombinasjon i en salat fra "gode grønnsaker" listen, så lenge som salaten er totalt 2 kopper. Noen av disse begrensede grønnsaker er: artisjokkhjerter, aubergine, spinat, brokkoli, streng bønner, tomater, blomkål, løk, squash, vårløk, bønnespirer, sukkererter, squash, spaghetti squash, bambusskudd og asparges.

Frukt

Mens frukt er begrenset på en lav-karbo diett, noen er tillatt i begrensede mengder. En halv kopp del er alt du får lov for disse friske frukter: kirsebær, tyttebær og bringebær. Du har lov til halv avokado, en halv grapefrukt, 6 oliven og 3 store jordbær.