Digidexo.com

Hvordan redusere triglyserider med Food

Triglyserider, sammen med kolesterol, utgjør blodplasma i kroppen. De er den kjemiske formen for hvordan fett eksisterer. Når nivåer får forhøyet, kan dette føre til en ødeleggende sykdom som kalles hypertriglyseridemi, som er ansvarlig for koronarsykdom. For å sette dette tungen kronglete ord i perspektiv, kan blodårene bli deigete opp med fettstoffer som kan føre til blokkeringer. Med det blir sagt, det er en måte å redusere triglyserider gjennom kosten.

Hvordan redusere triglyserider med Food

eliminere gjerningsmennene. Det første du trenger å gjøre er å kvitte seg med noen matvarer som kan heve din triglyseridnivåer. Disse vil inkludere dype stekt mat, bearbeidet mat, svært raffinert mat og matvarer som er generelt høy i mettet fett og kolesterol.

•  Skjær ut alkohol. Du trenger ikke å eliminere alkohol helt, men hvis du tilfeldigvis å drikke mye, og deretter klippe det helt ned. Ifølge American Heart Association, kan selv små mengder alkohol øker triglyseridnivåer betydelig.

Kutt kalorier. Overvekt eller fedme er en markør for høye triglyserider. Av denne grunn redusere kaloriinntak. Dette inkluderer å redusere inntaket av all mat og flytende kilder til protein, karbohydrater og fett.

Eliminer sukker. Sammen med alkohol, sukker fører triglyseridnivåer å øke. Unngå store mengder sukker som godteri barer, søtsaker, donuts, bearbeidede bakevarer og andre høyt sukker mat som er behandlet.

Spis frisk og mager. Spis mye frisk frukt, grønnsaker og magert kjøtt. Pass på at kjøtt er ikke kokt i tunge mengder smør eller fett. Noen eksempler på frukt og grønnsaker er sitrusfrukter, frukt uten søtningsmidler eller sirup og grønnsaker som brokkoli, selleri og blomkål.

Få en sunt fett. Spis fisk som er høy i Omega-3 fettsyrer. Dette er en essensiell fettsyre som kroppen ikke kan produsere av seg selv. Noen eksempler på disse fiskene er makrell, sild, albacore tunfisk, sardiner og laks.