Digidexo.com

Hvordan Bake en sunn Ham

Ham er det perfekte tillegg til søndagsmiddagen. Dessverre, hvis ikke forberedt på riktig måte, kan en skinke være litt usunn. Det trenger ikke å være på denne måten selv. Det er noen enkle trinn du kan følge for å gjøre ham så frisk som mulig.

Hvordan Bake en sunn Ham

Hvis din skinke kom med en saus pakke, kaste den bort. Disse sauser er lastet med sukker og kalorier. Plus, de dekker smaken av skinke. Dette er en av de enkleste måtene å gjøre ham sunnere.

Bruk kokkens kniv å score skinke. Dra kniven langs skinke flere ganger i en retning, omtrent 1 cm fra hverandre. Deretter går i motsatt retning og gjenta prosessen. Dette vil skape diamanter på huden av skinke som vil la overflødig fett dryppe bort.

•  Fjern den øverste rack i ovnen. Når du plasserer skinke og kjøtt rack i langpanne, vil du trenger ekstra plass til å passe skinken i ovnen.

Plasser skinke og kjøtt rack i langpanne. Hensikten med å bruke kjøttet stativet er å tillate overflødig fett å renne bort fra ham. Hvis du ikke følger dette trinnet, vil skinke sitte i sitt eget fett, som ville hindre deg fra å bli kvitt så mye fett som mulig.

Stek skinke etter anvisning på pakken.

Hint

  • Fjern ovnen rack før du forvarme ovnen.